En färgklick i vardagen

Vardagen känns ganska svart och vit, eller egentligen mest grå nu för tiden. Året 2022 har börjat med att jag fått en helt ny vardag. Har nya rutiner, nya mål och nya möjligheter, men samtidigt saknar jag så mycket mina färgklickar, glädjestunder och meningen med vardagen jag hade. Jag saknar mina flickor, men efter en så psykiskt tung höst så är det helt bra att få ta ett steg tillbaka och lite fokusera på sig själv. 

Har börjat träna igen regelbundet, testar på CrossFit och tycker det är super roligt. Besöker gym nu som då för att ändå få lite egen tid och går ut och gå de kvällar när tankarna svämmar över. Har börjat laga mat där hemma, försöker hålla det städat och har till och med lyckats hålla blommor vid liv. Har börjat spela PS igen nu då jag äntligen fick tag i en PS5. Har fått en bra morgon- och kvällsrutin, och sover faktiskt helt okej nu på nätterna. 

(null)


Har funderat länge på att sammanfatta 2021, men som jag sagt till ganska många så var det ett av de mest utmanande året någonsin. Motgångar med framtiden, motgångar med arbetet, sjukdomar, företag och förening som läggs ner, ett hem som jag sagt hejdå till, vänner jag mistat och svek som svider mest. Jag frågar mej ofta, om jag kunde gjort saker annorlunda, men efter många tårar och funderingar så känner jag att det är dags att gå får fokusera på nya utmaningar och försöka bara tänka på de goda stunder man haft. 2022 kan ha nya färgklickar att komma med. 

(null)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar