25 inlägg senare i livet

"Jag vet inte var jag ska börja?"
 
Den frågan ställde jag Maria för ett tag sedan, när blogglusten har pirrat i flera dagar och jag läst igenom gamla inlägg. Tanken på att börja blogga aktivt igen, få skriva av sig och dela med sig av sin vardag är något jag saknat och känt ett sug efter. Tyvärr har jag verkigen inte prioriterat tid på datorn när den enda lediga stund jag har är ca 30 minuter på kvällen innan läggdags, och dem spenderar jag gärna i soffan med en kopp te breve Anders.
 
Nu insåg jag, att mitt nyårsmål kan vara en bra början på ett nytt bloggår. Jag har nämligen lovat mig själv att bli en morgonmänniska innan året är slut. Det vill säga, jag vill bli piggare och kunna stiga upp tidigt utan problem. För tillfället går klockan av på 7:00, och jag trycker säkert hundrafemtioelva gånger på snooz-knappen (farlig knapp eller hur?). Nåväl, poängen med detta är att då kan jag (som idag) skriva inlägg vid frukostbordet och låta kvällarna vara heliga. Låter i alla fall som en bra plan enligt mig. Ni får gärna dela med er av era bästa "såhär blir jag pigg på morgonen"-tips. 
 
Men hej, dags att sluta hitta ursäkter och förklara varför och istället bara börja blogga. Första saken jag ville skriva om var hur mitt år 2019 var så mycket mer värt än bara 25 st blogginlägg. Det hände ju en hel del roligt under året, så tar och gör en kort och intensiv summering till dig till nästa inlägg. Nu är morgonkaffekoppen uppdrucken, och jobbet kallar! 
 
 
Denna bild får mig alltid att tänka på våra mysiga blogg- och fotostunder.
Jisses vad jag saknar dessa tjejer! 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar