Mitt liv är som ett Moment 22

Vilken start på 2019 det har varit, och har verkligen ett spännande och intressant år framför mig. Kommer gå mera in på detalj inom kort, men täntke först göra en liten uppdatering till er. Som rubriken säger, så känner det som att jag lever ett Moment 22 nu just. Om uttrycket är obekant kan du läsa om det här, men kort sagt kan man förklara det som "ett dilemma som saknar lösning". Man kan tolka det lite som en ond cirkel, som när man försöker hitta sina glasögon, men för att hitta dem behöver man sina glasögon. 
 
Nog om det, mer om varför det känns som att mitt liv är ett enda dilemma. För tillfället är jag fortfarande studerande, men Kela kan inte betala ut studiestöd, bostadsbidrag eller något annat bidrag till mig.. Men de vill ändå att jag ska heltidsstudera? Är lite i en sådan situation, att jag inte vet vad som lönar sig att göra. Lägga studierna på paus för att ha råd med hyran, eller bara snabbt och slarvigt göra färdigt alla kurser? 
 
Något annat som känns förvirrande är att jag flyttat till Jakobstad. Vi har en jätte mysig lägenhet, i området Skata, och jag trivs riktigt bra. Det som förvirrar mig är att jag inte skall till Åbo nu på ett bra tag, så tror det är bäst att boka in ett veckoslut där riktigt snart. Saknar både vänner, gympaflickorna och staden i sig. Dock så är jag glad över att få va nära familjen, vännerna och gympaflickorna och pojkarna som är här. Är lixom glad och känner saknad på samma gång. Det förvirrar mig.
 
En kort lista på vad som egentligen är på gång i mitt liv nu just, så ni förstår varför det händer en hel del oika saker både på instagram, snart på youtube och på bloggen också. 
 
1. Jag ställer upp som riksdagskandidat för SFP i Österbotten, och som Svensk Ungdom kandidat. Har en utmanande men rolig resa framför mig, och hoppas med hela av mitt hjärta att alla ni röstar i vårens riksdagsval. Det är viktigare än någonsin nu! 
 
2. På tal om resa, så har jag några otroligt roliga resor inplanerade. De vill jag göra helt egna inlägg på, så mer om det riktigt snart. Ni som följer mig på instagram har fått veta lite redan, så passa på att följa mitt konto @idajungell på instagram för att inte missa något! 
 
3. Tillsammans med tjejerna här har vi ett roligt projekt på gång under våren. Vad det blir kommer ni få se riktigt riktigt snart, jag lovar det blir roligt!
 
4. Spenderar säkert 70-90% av min tid vid Fitness för tillfället. Endera på egen träning, eller med någon grupp. Vi har massor av läger och tävlingar på kommande under våren och skall försöka ta med er på några av dem så ni får se hur det egentligen går till!
 
5. Min vardag ser i princip ut på följande sätt: skola, möten, talkoarbete, föreningsarbete, politik, kampanj, sociala medier, detox, vänner, planering, event, hundliv m.m. Kalendern är min bästa vän för tillfället.
 
 

 
Sååå, hur många gånger har jag sagt "mer om det sedan" i någon form i detta inlägg? Haha, ingen aning. Med andra ord kan ni räkna med en hel del roliga inlägg under vårenoch en ny motivation hos mig. 
 
 
 
moment 22
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar