430 gånger tack

Ett kort inlägg om riksdagsvalet och kampanjtiden. Det var intressant, roligt, utmanande, stressigt men så himla lärorikt. Fick ihop 430 röster, vilket inte gav mig en plats i riksdagen men som gjorde mig mer än tacksam och glad över min insats. Skrev ett tackinlägg på facebook som jag känner att jag även vill dela med mig av här!
 

Vill börja med att säga TACK! Tack till alla som varit med och stöttat mig under kampanjtiden, som valt att lägga sin röst till mig. Är otroligt glad och stolt över SFP's valframgång i Vasa valkrets, varenda röst har haft sin betydelse och hjälpt partiet att ta tillbaka sitt fjärde mandat här!

Gratulerar till Anna-Maja HenrikssonMikko OllikainenJoakim Strandoch Anders Norrback, vilket resultat detta gav! Stort tack till alla som varit med och jobbat för detta resultat, alla medkandidater, SFPare, SUare och alla som gillat, delat, frågat och deltagit på ett eller annat sätt under våren i valarbetet. Stort tack till min kampanjchef Cecilia Löfholm som varit med mig som min stöttepelare, och självklart familjen och vännerna. Ni är fantastiska!

Själv går jag vidare med en hel del ny erfarenhet, ny motivation till att jobba ännu hårdare för ett starkare Finland och ser fram emot att förhoppningsvis få göra detta om igen om 4 år! Jungell tackar för sig 💪❤️

Tack till
Svensk Ungdom - RKP-nuoret
SFP i Jakobstad
SFP i Österbotten
Svenska folkpartiet i Finland - RKP
Svenska Kvinnoförbundet

 

Nu går vi vidare mot nya utmaningar!

 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar