This night was 4U

Till att börja med så vill jag bara lyfta hatten för två så duktiga, härliga, snälla och fantastiska killar, Sam och Simon, som båda två jobbar stenhårt för att utveckla och producera musik samidigt som de alltid vill visa uppskattning till alla sina vänner. Förra veckan hade de ordnat en kräftskiva ute vid Ingå, dit de bjudit alla sina vänner och passade på att ha både lite fest och musikrelease. 
 
 
 
 
Vi satt ute på gården i ett lite större partytält, och njöt av både god mat, bra sällskap och det lilla jag nu fick utav kräftorna, haha. Mina bordsgrannar insåg att jag inte är så duktig på att skala/ära kräftor med tanke på att det bara sprättade överallt, men roligt hade vi! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under kvällen blev det lite sång, lite dricka, lite beerpong, bastu, dans, sång och en hel del skratt. Även om jag inte kände så väldigt många från förr, så var det super roligt att lära känna nya människor. Ifall inte ni känner mig, så kan jag enkelt säga att jag är en super social tjej som älskar att delta på event och träffa nya personer, haha!
 
 
 
 
 
 
Som jag nämnde, så hade killarna kommit ut med ny musik som de spelade för oss under kvällen blandat med andra härliga godingar. Det blev en hel del dans och sång, och kan konstatera att flera utekvällar borde vara som dessa. Bra musik, bra feelis, utomhus med härliga vänner. Passa på att lyssna på Sam Zimons nya låtar på youtube eller Spotify, länkar en av mina favoriter längst ner i inlägget!
 
 
 
 
Tack för en härlig minnesvärd kväll!
 
 
 
4U - kräftskiva - sam zimon
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Tidstjuven

Ser ut som en jättelyckad kväll! Kul med nya bekantskaper 😊

Svar: ja verkligen :D
Ida-Marie