Make them colors pop

Höst, en av mina favoritstunder på året. När trädens löv ändrar färg, myströjorna kommer till användning och hemmet doftar IKEA's doftljus om kvällarna. En annan sak jag märkt med hösten är att den inspirerar mig till att ha lite mera färg på bilderna. Brukar ofta anpassa editeringen till humöret, och nu just är det alltså sarka ljusa färger som gäller.  
 
 
 
 
Var ute med Jarina och fotograferade här om dagen, och även om jag fortfarande är lite obekväm framför kameran så känns det bättre och bättre för varje gång. Speciellt en dag som denna, solen sken, det var varmt och härligt ute och trots min dunderförkylning så kände jag mig naturlig. Tack Jarina för bilderna!
 
Är kanske ingen expert på editering, men använder mig av Lightroom för att få fram färger, och Photoshop för att finputsa bilderna och sedan kunna publicera dem i bra kvalité. På telefonen använder jag för det mesta VSCO appen och också Snapseed. Insatgrams editering är också riktigt bra om man varken har tid eller lust att lägga ner så mycket tid på en enda bild!
 
 
 
editing - photoshoot - teal and orange - turku åbo
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Angelica Wåhlin

ÅÅh, så fina bilder ni fick till!

Svar: Hihi tack ska du ha :D
Ida-Marie

Jarina

Fina du :)

Svar: men tack du <3
Ida-Marie