Nya favoriter med mina favoriter

En storfavorit hos många är att ordna "Halv åtta hos mig"-middagar med sina vänner, och självklart testade vi också på det. Nu har vi då kommit ett varv runt (lite ironiskt att det tagit så länge, men så kan det gå när man har helt olika tidtabeller) och avslutade denna rond hos Petra. 
 
 
 
 
Vi inledde hos mig, fortsatte till Cessis, var förra veckan hos Jarinas och nu var det då Petra som bjöd hem oss. Jag var verkligen taggad eftersom jag vet att Petra är kreativ och har väldigt bra smak på mat. Dessutom hade jag anat att det skulle bli vegetariskt, men kunde inte tro att det skulle bli såhär gott!
 
 
 
 
Till förrätt serverade hon tomatsoppa med hemma gjorda crutonger, samt riktigt gott bröd. Har ärligt talat aldrig förr ätit tomatsoppa, så blev verkligen sugen på att testa det själv. Om jag dessutom gör enligt Petras enkla och goda recept så kan det väl inte gå fel! 
 
 
 
 
Till huvudrätt blev det en storfavorit, halloumiburgare med granatäppelsallad. Allt i brugaren var hemmagjort, och det smakade så otroligt gott. Hade nästan glömt hur gott det är med halloumi istället för kött i burgare. Dessutom passade det perfekt med granatäppel eftersom det påminner så om sommaren. 
 
 
 
 
Efterrätten blev en storfavorit, chokladkaka med nutellafyllning.. kan inte ens med ord beskriva hur gott det var och måste verkligen be petra endera göra en bakningsvideo på dem eller åtminstone lägga ut ett recept på bloggen. Även om jag aldrig kommer kunna baka det (eftersom jag är verklilgen urusel på bakverk) så hoppas jag att jag kommer få smaka det snart igen, hehe. 
 
Under kvällen njöt vi dessutom av riktigt gott vin, många skratt och roliga spel tillsammans. Kan lugnt säga att kvällar som dessa är varför jag trivs så otroligt bra i Åbo! 
 
 
 
halv åtta hos mig - middag
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Hemma Hos Felicia

vilken toppenkväll! Ni blev verkligen bortskämda! :)

Svar: ja men verkligen :D
Ida-Marie

Jarina

Så mysigt inlägg! ❤️

Svar: hih mysigt sällskap <3
Ida-Marie