Enkelt och snyggt på samma gång

Inlägget i samarbete med Sudio
 
 
Dagens teknik är bara för ljuvlig, tycker det är så fashinerande hur smarta och praktiska lösningar som uppkmmer vartefter. Min nya favorit i vardagen är de nya hörlurarna från Sudio. Jag älskar att lyssna på musik. poddar, ljudböcker eller bara ha på något så länge jag går/cyklar/städar.. you name it!
 
Något jag tyvärr blivit så irriterad på alltid är sladdarna som hänger överallt, som bara fastnar eller drar ur hörlurarna när man rör sig. Jag har ett par Bluetooth hörlurar, men de är stora och klumpiga att ha med sig i väskan. Så därför är jag så otroligt glad att jag har dessa Nivå hörlurar istället!
 
 
 
 
"Men det finns ju redan AirPods och liknande", ja det finns det, men om ni har öron som mig, som inte kan ha i ex. Apples hörlurar för att de inte hålls och är obekväma så är dessa perfekt. Fördelar med dessa är att de hålls bra i öronen, är bekväma, isolerar till stor del all övrig ljud och är så smidiga att ha med sig. Dessutom är de lätt att använda, och är ganska snygga i sig. 
 
Hörlurarna kommer i denna snygga box som är lätt att ha med sig i väskan. En laddning för hörlurarna håller ca 3,5h, och om du har boxen med dig kan du ladda om dem upp till fyra gånger. Lamporna på framsidan visar hur många laddningar du har kvar när du lägger tillbaka hörlurarna. 
 
 
 
 
Innan detta inlägg så har jag testat dessa nu i lite på en månads tid. De har varit med mig under vardagen, när jag tränar, cyklar, springer och handlar. Dessutom hade jag med dem på interrailen då de kom till perfekt användning, speciellt i tåget och när jag laddade ner olika audioguider i städerna. Eftersom jag hade så mycket packning, så var det så mycket enklare att ha trådlösa små hörlurar att ha med sig. 
 
Ifall du också vill ha ett par snygga enkla hörlurar,
så kan du passa på att klicka in dig till Sudio och få -15% på en beställning
med rabattkoden idajungell
 
 
 
bluetooth - hörlurar - nivå - sudio
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Amanda Parkkinen

Hej! Kommer det bli någon finlandssvensk blogg gala i år? Älskade det konceptet och att alla stöttade varandra inom bloggvärlden <3

Svar: Hejsan, tyvärr blir det ingen gala i år, hur mycket vi än skulle vilja! :) Både jag och Maria har alltför mycket på gång i våra liv, men något annat roligt kommer det nog att bli :)
Ida-Marie