Vardagsglimtar och solskensstunder

Eftersom veckan börjat helt bra, tänkte jag dela med mig av
lite vardagsglimtar och solskensstunder
 

 
 
Söndag
 
Kom med tåg till Jakobstad, just innan solnedgång. Passade på att umgås med mamma innan hon åkte iväg på sin semester (till en härlig grekisk ö i hela två veckor). Samtidigt fick jag njuta av lite sol, lugn och ro innan arbetsveckan drog igång.
 
 
Måndag
 
Tillbaka till kontoret, inser hur mycket kvar vi har att göra. Bara att försöka ta en sak i taget och se till att årets Jakobs Dagar blir bättre än någonsin! Redan klockan 13 siktade jag mot Rådhuset med en stor kopp kaffe, för att ta mig igenom dagens fullmäktigemöte. Tacka vet jag att man har trevligt sällskap på dessa möten! 6,5h senare blev det ett varv till via kontoret, innan en kvällslenkki via Gamla Hamn. Dessutom började jag en vegetarisk vecka!
 
 
 
 
Tisdag
 
En lite bättre dag, effektivare dag. Dags att börja slå fast mer och mer program till Jakobs Dagarna, och dag två på min vegetariska vecka. Redan nu mår min mage bättre, och ekonomin lika så. Det var ju billigt att handla grönt! Efter jobbet tog jag polarna (aka hundarna) med till Gamla Hamn och njöt av sommarens första kaffe vid Macken. Ett café jag gärna skulle ha själv och kunna jobba på! 
 
 
 
Passade på att läsa lite ur min bok (Omgiven av idioter som säkert hälften av alla jag känner redan läst), och njuta av mer solsken. Ibland har jag svårt att tro hur fint vi har det i Jakobstad, hur lugnt och stillsamt det kan vara på så vackra ställen. Till och med hundarna tyckte det var skönt att få vara ifred vid Macken!
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar