The best of the best

Tillåt mig att inleda med ett "så ska det se ut" och fortsätta med en enkel beskrivning: har haft en riktigt toppen helg tillsammans med fina vänner, god mat och även solsken! Vi valde i år att vända på hela midsommarhelgen, tog det lugnt och spelade spel tillsammans med vännerna i fredags, och satsade på en rejäl fest på lördag. Ärligt så störde det inte mig ett dugg att det regnare, vi gjorde det bästa av helgen ändå.
 
På lördag dukade vi upp hemma hos Mandas och Callis i deras lada, dekorerade med både ljus och vimplar, och åt riktigt god mat. Sjöng lite snapsvisor, hade lite tävlingar och njöt av både sällskapet och kvällen. Konstaterade att tiden går snabbt när man har roligt, för vi var inte hemma i säng före 6 på morgonen.
 
 
 
 
Söndagen spenderades i solen, så mycket som möjligt. Inledde morgonen med frukost vid Skutnäshamnen tillsammans med Josefin, satt där i nästan tre timmar och njöt av värmen, utsikten och samtalsämnen. När Anders vaknat till så for han och jag till Macken och satt där med varsin kopp kaffe och lyckades inte slita oss upp ur deras nya sittstolar. Vi följde med när olika båtar körde förbi och passade på att bara njuta av stunden. 
 
Där efter for vi iväg till Staraby för att hämta våra saker, vilket ledde till lite Mölkky och Yatzy spelande ute på gräsmattan. Avslutade dagen med varsin burgare från Friends and BRGRS, och lite serietittande tills vi somnat. 
 
 
 
 
Flera helger som dessa, det behövs! 
 
 
cafe i jakobstad - midsommar - sommar
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Hemma Hos Felicia

Du, det där låter som en riktigt lyckad midsommar!! :)

Svar: Ja verkligen :D
Ida-Marie