Guess who's back, back again

 
 
Well yes, titta vem som tänkte börja blogga igen
(och valde en extremt klyschig rubrik förstås..)
 
 
Efter en alltför lång paus och en vår utan allt vad som heter inspirtaion (och motivation) så har sommaren, solen och värmen väckt både intresset och lusten till att blogga igen. Ärligt har det varit skönt, har varken varit en instagrammare, bloggare eller youtuber på hela maj, tog avstånd från allt för att inte gå i väggen och också kunna njuta av de få timmar jag varit ledig. Maj var fylld med roligheter, såsom vappen i Åbo, lyckade tävligsveckoslut, en sommarlägenhet i Jakobstad och mitt första lediga veckoslut sen Egypten. 
 
 
En såndär snabb update så ni lite hänger med var jag är och vad som händer:
 
1. Bor nu hela sommaren i Jakobstad med Anders i en central två-rummare (med världens bästa utsikt över favoritbaren, så tack pappa för kikare vi fick till inflyttningspresent).
 
2. Jobbar heltid med Jakobs Dagarna, de ordnas 22-29.7.2018 och kommer bli sjukt roliga i år! 
 
3. Har säsongens sista tävlingar den här veckan i Åbo, sedan väntar många lyckliga lugna helger utan arbete och utan tävlingar. Även om det är roligt och givande så tar det på krafterna.
 
4. Har lagt upp lite mål och utmaningar till mig själv för sommaren (som ni får läsa om imororgon redan).
 
5. Jag är fortfarande beroende av choklad, drömmer bara om resor och förstår fortfarande inte varför jag väljer att trycka på znoos-knappen på morgonen istället för att bara stiga upp.
 
 

 
En summering av senaste tiden i bilder, så fortsätter vi bloggandet imorgon! 
 
 
Dessa härliga människor kommer jag spendera min sommar med
(och flera andra såklart, men troligtvis mest dessa)
 
 
 
Nu just bor vi alltså i Jakobstad, mellan "Netti" och skolparken. På morgonen kan man beundra soluppgången vid Strengbergsklockan om man vill, men roligare är det att kunna åka ut till Fäboda för att njuta av solnedgången vid klipporna.
 
 
 
Det här med kaffe om dagarna är inget skämt, inleder oftast min dag med att hämta en morgon-latte (med vanilj) från Robert's, så pass mycket att det nu för tiden heter "det vanliga" vilket jag bara älskar, och avslutar ofta arbetsdagen med en kopp vid Kaffia.
 
 
 
Borta bra, men hemma bäst. I förra veckan hade vi säsongsavslutnign med FIF, och funderar själv på att fortsätta träna lite gymnastik under sommaren. När Marie hittade gamla videor från våra träningar så kunde jag inte tro mina ögon (vi var alltså så mycket sämre än jag kom ihåg) och lovade mig själv att bli lite bättre på vissa saker nu (eller åtminstone kunna säga att jag ännu kan spagath, volt mm.).
 
 
 
Avslutad med att säga hur lycklig jag är över att kunna kalla Jakobstad till min hemstad. Vi har så många vackra platser, som gör att man under all stress plötsligt känner ett lugn. Det här är solnedgången vid Skutnäshamnen, en plats jag gärna spenderar tid vid! 
 
 
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Hemma Hos Felicia

Så roligt att du bloggar igen!!! Har saknat dina inlägg! :)

Svar: ååh tack Felicia!! <3
Ida-Marie

TIDSTJUVEN

Wohooo, så kul att du är tillbaka på bloggen och tillbaka i Jeppis! :D Så fort jag har semester ska jag komma och hänga med dig. :))

Svar: Hehe JEEESS! Ja du får ju nå sånt du så då ska vi nog träffas ;) Annars kommer jag gärna ut till er o mysa med katterna snart :D
Ida-Marie

emma

kul :) och fina bilder

Svar: Tack :D
Ida-Marie