Att sörja någon du egentligen inte känner, men ändå bryr dig om

Det här kan verka som ett konstigt inlägg, men jag känner att det kan vara ett bra inlägg samtidigt. 
 
Jag fick i veckan veta, att tre youtubers jag följer, och har följt dagligen i ett par år, så har tyvärr mista sina liv i en olycka. Ryker Gamble, Alexey Lyakh och Megan Scraper, alla tre medlemmar av gruppen High on Life som lever sitt liv med att göra underbara videor om sina resor och äventyr. De har så inspirerande, vackra och roliga videor som har peppat mig och fått mig att vilja resa och uppleva mera. 
 
De tre youtuberna var på en vandring vid ett känt vattenfall i Nord Amerika, och simmade troligvis i en av de så kallade "poolerna" där de har fallit och dött. De har troligen viljat ta bilder/göra videor vid vattenfallet men olyckligtvis slutade utfärden på allra värsta sätt. 
 
Även om jag inte känner dem personligen, så brast jag ut i tårar när jag hörde detta. Det känns som att dessa har inspirerat mig, och att jag lärt känna dem via sociala medier under åren. Att tre personer vars liv man följt finns plötsligt inte mera, och har dött pga något de älskar att göra; utforska världen. Det slog mig hur viktiga ens förebilder kan bli för en, och hur man känner en connection till någon du aldrig träffat förr. Även om jag aldrig träffat dem, kändes det som att de var viktiga för mig.. Är viktiga..
 
Deras vänner gjorde en fin video, där de påminner en om att leva livet fullt ut, inte hitta hinder utan hitta möjligheter. Blev än en gång påmind om att man ska följa sina drömmar, sträva efter sina mål och komma ihåg att njuta av livet. Det kommer jag absolut att komma ihåg, och kommer försöka mitt bästa till att lära mig älska livet lika mycket som Ryker, Alexey och Megan gjorde. May you rest in peace! 
 
Ta hand om er, och ta vara på stunder, vänner och livet som ni har! 
 
 
 
Skärmdumb från videoklippet
Rest in peace - high on life
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar