3 december: en stor förändring i vardagen närmar sig

Ett inlägg skrivet lite över ett på natten, det var länge sedan. Det här var inlägget jag egentligen skulle skriva om igår, men verkligen passade bättre tills denna dag. Fortsätt läsa, så får du veta lite mer om vad som komma skall. 
 
Idag flyttade Anders från Åbo, från vår lägenhet. Han flyttade tillbaka till Jakobstad, och jag lämnar här i Åbo... Okej nu låter jag överdrivet dramatisk, haha. Anders har alltså fått jobb i Jakobstad, ett riktigt bra jobb, som börjar denna vecka så han flyttade dit idag. Vi är alltså fortfarande tillsammans, och jag åker till Jakobstad om tre veckor för att fira jul. Dock så ska jag inte tillbaka till Åbo efter det..
 
Ja, ni läste rätt. Vi har sagt upp vår lägenhet i Åbo, och skall båda två flytta till Jakobstad. Söker just nu boende i Jakobstad, och har förhoppningsvis snart ett nytt hem, men i annan stad. Jag har berättat till både vänner, arbetskompisar och till gympaflickorna att jag flyttar, vilket tar i hjärtat. Åbo har varit vårt hem sedan 2013, och så mycket hat hänt under dessa år. Så många människor har kommit till i mitt liv, som jag bryr mig om och som jag inte vill säga hejdå till
 
Därfö vill jag heller inte säga hejdå, därför sitter jag nu på natten och funderar över hur 2019 blir. Jag vill inte mista mina vänner, mista arbetsvännerna eller gympaflickorna. Därför vill jag inte säga hejdå, utan istället "vi ses snart igen". För det är så jag känner just nu, att jag inte är färdig med Åbo. Det finns mycket mer att göra, mycket mer att se och flera roliga stunder att ta till vara på. Vem vet om vi flyttar tillbaka snart igen.
 
 
Åbo, så glad jag är över att vi flyttade just hit!
 
 
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Tidstjuven

Och jag är så glad att du ska flytta till Jakobstad 😍❤️ men jag förstår verkligen att det känns konstigt för dig att lämna Åbo. Men som du skriver så finns ju Åbo alltid kvar i framtiden.

Svar: De kommer nog bli roligt att flytta tillbaka igen! Så många man saknar i sin vardag <3 och sant som du säger, man kan alltid åka tillbaka sen ;)
Ida-Marie

Caroline

Kul att du flyttar tillbaka norrut. Säkert en stor förändring, på så många plan i livet, men jag har på känn att 2019 blir ett bra år och att ni hittar ert drömboende jeppis snart :)

Svar: tror också att 2019 blir ett riktigt bra år! Och de ska bli roligt att få börja de uppe i Österbotten :D
Ida-Marie