Sommarens räddare i nöden

Inlägget i samarbete med Buzzador
 
Vilken sommar vi har haft, kan fortfarande inte tro hur många härliga värmedagar och solskensstunder vi fått. klart att det varit jobbigt för många, men jag har gillat det. Något som gjort dessa varma dagar lite extra bra har faktiskt varit alla svalkande drycker, både med och utan alkohol haha. En hel del av dessa har jag faktiskt gjort hemma, i min nya mixer frn Bosch, VitaBoost. 
 
 
 
 
Den här är så mycket bättre än de budget-köpen jag haft hittills (som jag redan måsta byta mixerblad på ett par gånger). Denna är båda kraftig, effektiv och så himla lätt att också rengöra. Tillräckligt stor också för att kunna bjuda andra på ett glas eller två! 
 
 
 
 
Sommarens favorit blev en smoothieblandning på bär, banan, naturellyoghurt och is (för lite extra kyla). En annan favorit är självklart iskaffen som passade perfekt på eftermiddagarna, när man annars inte orkar dricka varma drycket efter en hel dag i solen.
 
 
 
 
Under hösten skall jag passa på att testa de olika recepten som kom med i en liten bok också. Där fanns bra upplägg på olika smoothies som passar för olika tillfällen, och också är bra för land annat vitaminintag, matsmältning och dylikt. Ja, så den här VitaBoosten har nog blivit en sommarfavorit för mig! 
 
 
 
buzzador - vitaboost
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Ekologisk Hudvård

Ser så himla gott ut! :)

Svar: Oh ja det är de :D
Ida-Marie