Dags att packa väskan igen!

Någon kanske minns ett inlägg för ett par veckor sedan, där jag frågade efter erfarenheter, förslag och tips på interrail. Funderade starkt på att testa på tåglivet i Europa, och sökte både inspiration och en resepartner. Har rest en hel del till städer, stränder och olika länder, men alltid varit på ett och samma ställe för en längre tid. Aldrig gjort något liknande, att man varit intensivt i en stad och fortsatt vidare nästa dag! 
 
 
Nu har det ändå gått så pass långt, att jag bokat flygbiljetter till måndag och åker iväg till min första destination! Förhoppningsvis är jag på railresa i ca 10-12 dagar och ser nu hur långt jag kommer. Har nog en liten plan, men skulle helst vilja köra efter känsla. Och vet ni vad som är det mest spännande med det hela. Jag åker iväg ensam! 
 
 
Mamma är nog lite orolig, men det hör väl till. Jag själv är super duper taggad. Köpte en ny rinka till mig för att ha med på resan, skall visa den i ett senare inlägg. Har snokat runt på massvis av interrail videor och bloggar och kollat upp vad allt man kan göra i olika städer. Tror det här kommer bli en perfekt resa för mig! 
 
 
Skall försöka uppdatera super mycket på instagram, har med båda kamerorna för en hel del vloggar och samtidigt vill jag ju njuta massvis av den här resan. Datorn är som tur liten, så den får komma med också. Så nu hörni, om ni har några sista minuten tips så BRING IT! 
 
 
Ni kan följa resan på instagram under hashtagen #idaoninterrail
 
 
 
 
Interrail - cheap travel - europe - eurorail - travelling
4
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Laura

Njut av att resa ensam, det är så himla roligt! Man träffar massa människor och så behöver man inte kompromissa alls om någonting, du får sova och äta precis när och vad du vill 😀 Ha så kul, ska bli spännande att se vart du åker!

Svar: Hihi tack ska du ha :D Tror verkligen det kommer bli intressant :)
Ida-Marie

Jolin Berg

Så himla roligt det låter!! Om du känner att det är något du vill testa så GO FOR IT! Det kommer verkligen vara minnen för livet :) #GoalCatcher

Svar: YASS!! Nej men exakt sådär, vill man något skall man sträva efter det också!! :)
Ida-Marie

Hemma Hos Felicia

så himla modigt av dig att åka ensam! Jag har flera gånger tänkt den tanken, att åka på en resa själv men alltid fegat ur! Ska bli spännande att få följa din resa (hoppas att du kommer uppdatera under resans gång) :D

Svar: Hihi jaaa men det känns nog samtidigt lite spännande! Skall försöka uppdatera så mycket som möjligt, kanske mest på instagram så spana in där ;)
Ida-Marie

TIDSTJUVEN

Du är så himla tuff som åker iväg helt ensam på ett sånt äventyr! Ha det bäst och njut av resan :D Ser fram emot alla uppdateringar från dina olika destinationer. Ta hand om dig <3

Svar: Tack ska du ha!! Kommer bli super roligt och så intressant. Skall nog njuta av det här :D <3
Ida-Marie