Sonata Arctica brought some finish rock to Dublin

För snart en vecka sedan så fick jag göra något jag inte trodde jag skulle gjort, nämligen kolla på ett finskt rockband i Irland. I somrar åkte jag och Anders till Nivala för att lyssna på dem, och nu fick vi se en ännu bättre show i Dublin. Självklart pratar jag om Sonata Arctica, lapplandsbandet som verkligen levererar äkta och bra musik.
 
Tillsammans med Anders vänner från Cork (Chelo, Ramona, Vellu och Bastien) så for vi till The Academy och hann se förbandet Thunderstone, även där lyfter jag hatten till sångaren. Finska karar får verkligen bra ljud ur sig, haha! 
 
 
Sedan var det dags för Sonata Arctica!
 
*
 
Stort tack till både band och sällskap, det blev en riktigt bra kväll. Bästa av allt var att de spelade låten jag väntat på så länge, och som jag inte fick höra senast. Tallulah! Så känslosam så jag nästan grät när de spelade den, haha! 
 
Thank you all for an awesome night! 
 
 
cork - dublin - ireland - irland - rock music - sonata arctica - the academy
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Petra Nordqvist

Nej men hur coolt!? :D Härlig tuch på resan där

Svar: JA verkligen :D
Ida-Marie

TIDSTJUVEN

Ååååååhhhhh. <33333 Jag skulle dö om jag fick höra Tallulah live. Den är en av mina absoluta favoritåtar of all time. :')

Svar: Åh ja, den var så vacker så det bara ryste i hela kroppen :')
Ida-Marie

Girl från jeppis

Hej! När du ställer upp i kommunalvalet skulle jag vilja fråga, vad har du för ideér eller hur skulle du vilja jobba för att förebygga droganvändning hos ungdomar i Jakobstad och regionen?