Min personliga almanacka + TÄVLING

i samarbete med personligalmanacka.se
 
Äntligen är min räddare i nöden här! Fick hem min helt egna personliga almanacka och eftesom jag har märkt att jag inte klarar mig utan kalender så var det verkligen en räddare i nöden. Jag har beställt en kalender från personligalmanacka.se flera år i rad, och i år tänkte jag att en av Er ska absolut få chansen att få designa en egen Personlig Almanacka. Om Du vill delta i tävlingen, så fortsätt läsa inlägget! 
 

 
Om du vill ha en egen designad almanacka så kan jag absolut rekommendera personligalmanacka.se eftersom det både är enkelt och förmånligt. Du får välja allt från pärmar, färgtema, hur din kalender skall vara uppbyggd och också vilka tillägg du vill ha. 
 
Eftersom det enda jag i princip tänker på är resor och vilka delar av världen jag vill åka till, så valde jag att gör min kalender enligt temat VÄRLDEN! Framsidan är en bild som finns på Personlig Almanackas egna galleri och är supersnygg enligt mig. Dessutom ville jag ha med mitt namn och årtalen så alla vet vems det är och ser att det är en kalender, hihi! 
 
 
 
Jag valde att ha ett enkelt tidsschema och en snygg svart design på övresidan med lite bling bling, hihi! 
 
 
 
Nytt för mig så är att den här gången kan jag använda deras super söta klistermärken till att piffa upp mina planer. Det fanns llt från söta slogans och också små figurer och smileys. Dessa gör planerandet så mycket roligare! Jag är också en sådan person som inte vågar skriva med bläck i kalendern eftersom jag ofta hamnar att ändra mina planer, så för att piffa upp blyertsfärgen så passar dessa klistermärken perfekt!
 
 
 
Och ni har väl inte missat att jag åker till Stockholm på söndag?
Häng med på hashtagen #bloghousestockholm och så kommer ni att få en hel del videobloggar, hihi! 
 
 
 


TÄVLING!
 
Vill du också ha en egen designad almanacka?
Då ska du delta i min tävling i samarbete med personligalmanacka.se här!
 
För att delta i tävlingen så skall du:
 
1. skriva en kommentar till detta inlägg och berätta varför just du behöver en personlig almanacka
2. komma ihåg att skriva mail-adress i rutan mail så att jag kan kontakta dig
+ om du vill ha bättre chans att vinna kan du dela detta inlägg på ex. din blogg eller övriga sociala medier
 
Tävlingen avslutas fredagen den 9.9 kl 21:00
 

bloggtävling - personal calender - personlig almanacka - tävling
18
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Isa Virtanen

Just nu skulle jag verkligen behöva en kalender! Att jonglera med många bollar i luften kan va svårt. Jobb, studier, träning, extra jobb, resor etc, allt skall pusslas ihop. Och en almanacka skulle göra det hela mycket lättare ;)

Victoria

Min tidigare kalender, som också är från personlig almanacka, håller på att ta slut, och jag måste ju definitivt hinna skaffa en ny innan det händer!! :)

PaulaHelenas💕

Jag vill också ha en egen :)Har såå mycket att komma ihåg så det skulle vara superbra att ha :)

mikaela

Jag är i behov av en kalender där jag kan planera in när jag ska jobba med gradun så att den förhoppningsvis blir färdig någon gång!

Moa Sandsröm

Hejj Idaaa❤ först av allt din blogg är superbra, så rolig att läsa och följa med i ditt liv! Jaa men jag går i 8an i högstadiet,har mycket prov, förhör och läxor och så jobbar jag ju vid fitness och jkg. Jag skriver verkligen allt i min kalander för jag gillar färger och så måste jag ju ha något att klottra i på lektionerna... haha. Hoppas vi snart ses!

Nadja

När jag började jobba i augusti insåg jag att min gamla kalender inte är tillräcklig nu när jag även ska planera in allt vad som ska göras på dagis under veckorna samt få utrymme för mina egna, privata scheman. Därför vore en personlig almanacka perfekt, så får jag själv se till att allt jag behöver ryms med! :)

Olivia

Hej Ida! Jag skulle allt behöva en personlig almanacka, har sökt länge efter någon snygg almanacka men har inte hittat någon nånstans. Detta skulle ju vara perfekt! Dessutom är jag sååå slarvig och glömsk så skulle mycket bra behöva något att skriva upp saker jag måste göra. Träning, jobb, lunchdejter med kompisar, resor, ja allt! Detta skulle vara super!! :)

J

Åh perfekt tävling Ida!! Jag är som alltid vid denna tid på året i störtbehov av en kalender. Jag är alltid ute lite för sent med inhandlandet av en kalender, så min hemstad lyckas alltid vara utrensad på svenska kalendrar när jag väl skall köpa en... Finlandssvenska kalendrar är inte lätta att hitta på nätet (cred till din tävlingssponsor där!) så nu håller jag tummarna för mig att jag skall få vinna en fin kalender där jag kan på en bättre överblick över studier, jobb och annat som min mänskligt röriga hjärna inte kan hålla koll på! *emoji med händer i luften*

Heidi

Åh, en ny kalender är precis vad jag behöver. Fyller i både det ena och det andra i kalendern för annars har jag definitivt hunnit glömma nåt av alla måsten. Så utan kalender sku det råda kaos hos mej. . Sku vara jättekul att designa sin egna "aalnacko" istället för att ha likadan som alla andra. Så good luck till mej nu 😉

Matilda

Jag har börjat andra året på gymnasiet...vilket tydligen ska va det värsta året. Därför skulle jag verkligen behöva en kalender som skulle peppa mig i skolan! Jag skulle designa den med inspirerande citat och sånt! Kramkram!

Lina

Jag är den typiska stressmänniskan när jag inte har struktur på saker och ting. Jag avskyr att inte veta vad som ska göras under veckans gång & älskar att checka av "att göra listan". Att samla alla planer på en och samma plats hade varit sååå skönt, eftersom att perfektionisten i mig samlar listor överallt. Vilket blir lite kaotiskt och rörigt för mig som gillar organisering! 💖 (& som den fotonörd jag är hade något fint äventyr från utlandet prytt mitt omslag på boken)

Helena i Uppsala

Det börjar bli svårt att hålla allt i huvudet.

Marias Memoarer

Jag behöver en personlig almanacka för att jag tycker de flesta kalendrar man hittar i andra butiker är så tråkiga och opersonliga - jag vill helst använda egen design eller egna foton, kanske med något peppande citat som jag kan läsa varje dag :) Jag är dessutom lite av ett kontrollfreak, så utan kalender funkar inte vardagen!

Håller tummarna <3

Hemma Hos Felicia

Älskar den personliga almanackan! Jag har tyvärr ingen kalender just nu, har inte hittat den rätta ännu! Med den personliga almanackan håller jag koll på ALLT från födelsedagar till tentor och t.o.m inköpslistan ibland. Den är min räddare i nöden!

Jonna Öberg

Har aldrig haft en kalender och blir därmed lite svårt att hålla koll på allt😼 Men med en fin kalender kommer de bli ordning och reda💪🏼😄

ninozia

Hösten medför en del förändringar, på mitt nuvarande jobb kommer jag endast ha inhopp, så det vore roligt att ha något personligt för att peppa upp kommande höst/vinter. En kalender är viktig för mig när jag planerar in intervjuver och Avon visningar med mera :) Det skulle vara lite extra glädje nu :)

saramariaexenia

Kan inte leva utan en kalender, så enkelt är det. Med jobb, studier, träning och allt annat i livet så är planeringen A och O för mig. Har alltid med min kalender och den jag nu har är snart slut. Så en ny, personlig sådan, vore inte helt fel :) Är det möjligt att designa en med egna foton så skall definitivt lilla Bianca få pryda pärmen, för att ge mig lite extra motivation i vardagen!

Becka

Jag är en av dem som inte kan leva utan almanackan, vart jag än går följer den med. Iår har jag ännu inte lyckats hitta en snygg almanacka, för jo, det tycker jag är himla viktigt, jag menar, man vill ju inte gå omkring med en ful eller tråkig almanacka heller! 🙈 En snygg almanacka piggar även upp nu i höst och vinter, lite extra motivation som så ofta behövs i de mörkare tiderna ☺