Jag... Verksamhetsledare!

Japp, nu kan jag alltså officiellt gå ut med vad mitt 2017 kommer att gå ut på. Det är nämligen så att jag sökt jobb och idag fått bekräftat att jag blir den nya verksamhetslearen för Finn Jakobstad r.f. , det vill säga föreningen som ordnar Jakobsdagarna hemma i Jakobstad. För de som inte känner till evenemanget så är det en stor, traditionell stasfest kan man säga, som pågår i åtta dagar och är utspritt över hela stan. Jag har tidigare arbetat sm sommarjobbare för föreningen och också hängt på min mamma som varit styrelsemedlem i mågna år. Jakobsdagar känns som gjort för mig. 
 
Vad kommet detta betyda? Jo, jag kommer alltså att lämna Åbo, men inte för evigt. Arbetet pågår fram till augusti, och därefter får jag se vad som väntar mig. Nu har jag åtminstone en plan, ett arbete och något att se fram emot. Jag hoppas, hoppas, hoppas att många kommer att se det här som något positiv! 
 
//Nyt voin viihdoinkin kertoa kaikille mitä olen suunnitellut tekeväni 2017. Sain tänään vastauksen työhakemukseeni, ja sain Pietarsaaresta työpaikan. Olen Finn Pietarsaari r.y.'n uusi toiminnanjohtaja! Finn Pietarsaari järjestää Pietarsaaressa isoit kaupunkijuhlat nimeltä Jaakonpäivät, ja olen lapsesta asti ollut jotenkin mukana niissä. Toivottavasti monet tulee olemaan positiviisia tähän!
 
 
20
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar