BLACK FOR BLACK | Lucka 8

 Inlägget i samarbete med MayBeauty
 
Efter ett par stressiga dagar och lite för mycket chips och skräpmat så brukar jag ofta få sämre hud. Jag trivs ändå med att försöka på egen hand få bord de så kallade blackheads (alltså pormaskar) och finnar med ansiktsmasker och rengöringsprodukter, och det senaste tillägget är en produkt från MayBeauty.
 
 

 
Psst... Vill du också testa på produkten?
Du får 30% rabatt på startkittet genom att fylla i koden immask .
Beställ här!
 

 
 
 
 
The Incredible Face Mask är en ansiktsmask som skall ta bort orenheter, olja i fet hy, pormaskar och döda hudceller. För att göra det lättare att applicera fick jag även med en borste. Som jag förstod det så skall man nog pröva på den ett ar gånger för att se om den passar för ens hud, så därför är det fler än en förpackningar!
 
 
 
 
Det är superlätt att använda ansiktsmasken, först bör du rengöra huden och ta bort allt smink. Applicera masken på ren och torr hud. Lägg jämnt över hela ansiktet, men undvik område vid ögonen och alltför nära munnen. Undvik också ögonbrynen (om du inte vill att de ska försvinna såklart, haha). 
 
 
 
Låt ansiktsmasken vara på i ca 30-45 minuter och börja sedan försiktigt dra bort den. Japp, ni läste rätt. Man ska alltså dra bort den helt och håller. Kan nu redan säga att för mig så tog det riktigt ont mitt på kinderna, och sved till rejält om jag drog för snabbt. Men det var ganska roligt att sitta och dra bort det. Jag skulle rekommendera att ta det långsamt dock!
 
 
 
Det var ganska intressant att kolla på vad allt som lämnade på de svarta bitarna. För mig så drog den bort en del ansiktshår, och mest orenheter kom absolut från näsan.. I wonder why?
 
 
 
Mitt ansikte svällde upp lite grann, och kändes efteråt riktigt varmt. Tror att ansiktsmasken också lägger igång blodcirkulationen i ansiktet, ni ser själva hur röd jag blev på kinderna. Allt kom inte riktigt bort, men det var väldigt lätt att få bort i efterhand. 
 
 
 
Sedan är det bara att rengöra ansiktet med en fuktig och mjuk handduk, gärna med ljummet vatten. Jag använde en blöt handduk att ta bort det som lämnat och för att rengöra ordentligt, och en torr, extra mjuk handduk för att torka ansiktet. 
 
 
 
Som jag nämnde tidigare, så märkte jag själv att ansiktsmasken hjälpte mest på näsan, där jag också har pormaskar och lite extra fet hy. Resten av ansikten blev dock ganska mjukt och det känns faktiskt helt okej efteråt. Kommer som sagt att testa ansiktsmasken flera gånger!
 
 
ansiktsmask - maybeauty - mode och skönhet - skönhet - the incredible facemask
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Petra

Ååå jag vill också testa :D Ser så skönt ut!