Nyårs flashback

Idag är det då sista dagen på 2014, året har gått så sjukt snabbt, och det är mycket som har hänt, mycket som inte hände men många förväntningar inför 2015! Tänkte passa på att blicka tillbaka till de tidigare nyårsfiranden de senaste fem åren, och få lite mera feelis inför kvällens firande!
 


Första tillbaka blicken går till 2009, då vi firade med tjejerna hemma hoss oss till att börja med. Lite skumppa, snacks och hundratusen egopix (a.k.a. selfie , men hej så hett de förr, haha). Vidare på hemmafest med flera andra, och avslutade kvällen vid torget och runt stan med säkert resten av Jakobstad!
Året därpå körde vi liknande stil (tredje året i rad om jag minns rätt?), började hemma hos vårt med skumppa, snacks och lite bilder förstås, for iväg på en rejäl tjejfest tillsammans med resten av brudarna och iväg till stan till 12 slaget. Rolig kväll, roliga brudar, roliga minnen!

Tydligen var jag missluckad som fotograf både 2011 och 2012, men minns kvällarna ändå hur bra som helst. 2011 blec det Larsmo, partaj med shacki, raketer, musik, skratt och härliga blondi bruden min Rebecka var me å skapa härliga minnen under kommande året!

Året efter blev det åter igen hemmafest för att kicka igång kvällen, så vidare för att testa på hur det var att vara i stan och på krogen ett nyår. Hade nog en super rolig kväll, kanske inte världens mest feelis att vara på same old melody men det blev testat!Så förra året insåg vi att det här med torget på12 slaget är överskattat, och att det räcker med shacki. Det blev middag vid staraby, med super god mat, trevligt sällskap och vid tolv slaget sköt vi raketet och fortsatte kvällen med kara bastu och tjej bad. 
 


Så nu är det bara att invänta kvällen, och hoppas på lika fina nyåsminnen och roliga upplevelser, kanske ett nyårslöfte eller två och ett ärligt gäng att umgås med! 
 

 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar