Årsresumé 2013, del 3

September 

Vi hade just varit på stug besök med teamet, kul att börja lära känna varandra. Första projektet check, Mardi Gras utekväll, galet värre, Aura soudut som var så kul och man fick massa märken. Hösten kom till Åbo, vackert. Mera kvällar tillsammans med teamet, och tillslut fick jag lägenheten färdig! Även en snabb visit till storstaden fick jag in!

  

     
 
 
Oktober

Händelserik månad här ska ni veta. Många roliga team kvällar, ex. Lazertag, hemrundan, utflyktsdag och andra roligheter. Godess night, säkert jätte kul kväll haha. Porrsitzen som också var en minnsevärd kväll. PR tutor utbildning runtom i svensk finland, hullut päivät, middags kvällar med Anders och en liten höst foto rundtur.

     

  
 
November

Den här månaden vr absolut den där det hände mest av allt. Därav så många bilder. FSG mästerskap i Helsingfors, alla var duktiga och det var skoj att vara domare igen. Halloween förstås, många goda middags kvällar, Sailor sitz med Emma Ira och Niki, studiebesök till YLE! Besök hos kusin Malin på samma gång. Glögg rundan 2.0, sjukt roligt och absolut ett av årets höjdpunkter. Halarna kom, märkena sku sys och invigning, check! Bowlingkväll med teamet, utekväll med Anders och Anton, barnkalas under hemma besöket. Sist men inte minst en riktigt fullspäckad men rolig skolperiod. 

  
  
  
  
 
December

Och nu den här sista månaden på 2013 dårå. Ett sista projekt hann vi med, kondomkörkort. Kryssning för att fira Anders födelsedag med god buffé mat och Markoolio. När man väö kom hem så påbörjade jag min brutala träningsperiod. Har hittills tränar varje dag sedan jag kom hem. duktig tjej. Besök hos Manda och Calli i Vasa med god mat och utekväll. FiF julfest med fina program, glögg kväll tillsammans med kompisarna. Middag med shacki vid Sesam och igår även middag med Anders vid strandis. Ännu återstår den här kvällen, hoppas på en rolig och minnesvärd kväll. Kameran ska med så massor av roliga bilder utlovas imorgon.

  
     
 
ROLIGT ATT NI ORKAR, VILL OCH HAR LUST ATT FÖLJA MED MITT LIV.
NÄSTA ÅR BJUDS DET PÅ MERA ROLIGA HÄNDELSER, NYA MÅL ATT UPPFYLLA, MASSOR AV ROLIGA EVENEMANG OCH JAG VILL GÖRA 2014 TILL ETT HÄNDELSERIKT OCH MINNESVÄRT ÅR!
Tack för detta år!


 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar