SISTA DAGARNA, LÅNGT INLÄGG

Ursäktar för att jag int uppdaterar. Internet anslutningen som vi köpt tog slut, och så var det bara nån dag kvar så jag tänkte att jag väntar tills vi är i Finland!


13 Mars


Nåväl, sista heldagen i Thailand. Vi for iväg til Kata Noi Beach ganska tidigt för att hinna njuta så mycket som möjligt. Länge låg vi i solen, simmade i det vindstilla och helt klarblåa vattnet, men roligast av allt: HELT SPONTANT SÅ SADE JAG ATT JAG VILLE ÅKA SÅNDÄR PARASEELING. Det var så himla roligt, och en jätte ljuvlig känsla. Fint var det också!

Kom tillbaka till hotellet runt 6 tiden och började packa en del. Skrattade åt tanken hur mycke vi egentligen hämtar hem. Sedan for vi ut och äta till Two Chefs, absolut bästa resturangen enligt mej då. Gick nu runt lite i Kata, sedan filmdags. Såg på P.S. I Love you. Skäms lite att jag int sett den före nu! 14 Mars
Vaknade av att Anders ringde, typiskt. Somnade int om, men for istället tidigt och äta morgonmål, packade det sista och låg vid poolen en stund. Vid 12 tiden checkade vi ut och satt tillsammans med den andra finska familjen och väntade vid lobbyn i över en timme på att få fara iväg till flygfältet. SÅ HIMLA KONSTIGT FLYGFÄLT DESSUTOM! Jätte mycket folk överallt runt världen, ingen koll alls var man var eller gick.. Hittade småsaker från butikerna där, men ingenting från tax free. Fick en överlycklig känsla när jag träffade på killen jag blev bekant med från Finland. Småprata lite, om resan och sådär. Han var urgullig! Runt 19 eller 20 år men jätte cute!

I flyget så satt vi och kollade tre filmer, lyssna på musik, satt och asflabba till en massa fula bilder vi tagit och sov för det mesta. Små prata med killen i wc kön, haha, väldigt romantiskt! Kom fram till Vanda halv 12, men stod i 45 minuter och väntade på väskorna. BLÄ! Sista blick från killen, gääh, slängkyss! Önskar bara vi sku ha hunnit prata mer, och umgås mer, han verkar så snäll! Men roligast med allt det: 1. Vi nämnde aldrig namn, konstigt?? 2. Ingen aning varifrån han är! Nåja, han fick vara ögongodis, nån måste man ju få små flörta med!

  

15 Mars
Tillbaka till verkligheten. KALLT! Sov jätte lite, men har väl såndär tidsskillnads sak.. Jobbigt. Kommer somna i tåget helt klart! Imorgon då iväg till skolan, att man ska orka med det också. Har så mycket att hinna ta igen. BLÄ BLÄ BLÄ. Sku kunna flyga iväg till Sydamerika istället!

SMÅ IRRITERANDE MEN HUMOR!
Aleksi (en kille från Kuopio jag lärde känna i Brasilien 2006) Kom till flygfältet samma natt vi åkte till Thailand, han sku till Mexico. Sku flyget vårt åkt en halvtimma senare, sku vi ha hunnti träffas.

När vi kom tillbaka, fick jag medd om att Aleksi sku komma tillbaka klockan 2 på natten. 2 timmar efter oss. OTUR SÅ IN I ALLT!

Brasil 2oo6 -> Mexico 2010.. Nice one!
 Hoppas det har varit roligt att följa med min resa, fast jag kanske int skrivit så aktivt.. Längtar så tills nästa gång jag åker söderut, finns faktist inget härligare än att bara slöa i värmen!

1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Mammamia

Välkommen hem. Jag har följt med er resa dagligen. Det har varit intressant och roligt.Rena nöjet att se bilderna du tagit,helt otroliga.

Nästan så jag får lust att resa själv....