Att åter igen oroa sig över "vad händer sedan"

Grattis till alla er som redan fått svar på era inträdesprov och ansökningar. Många av mina vänner har fått fortsatta studier, nya studier och kommer påbörja nya utmaningar till hösten. Åter igen sitter jag med en klump i magen och väntar på mina svar, Åbo Akademi ansökningarna gick åt skogen, så nu har jag bara en chans kvar. Hoppas på att jag gjorde mitt bästa och kanske får en chans i Turun AMK. Jess, sökte alltså till en finsk utbildning (och engelsk) och hoppas jag får svar senast nästa fredag. 
 
Nu är det lite déja vu till förra sommaren, då jag hoppas på att ha enplan för hösten men allt föll isär. Nu vill jag känna mig mera förberedd och ha fler möjigheter så passar på att också söka arbete. Även om jag inte får studieplats, så skulle ett nytt arbete kunna vara intressant. Dessutom har jag ju kommunuppgifterna att också delta på under hösten, så det blir spännande. Inte är hösten helt tom för mig trots allt.
 
Anyway, ville bara uppfatera om läget, att jag åter igen väntar på svar och hoppas på det bästa. Tror att jag inte ska ha allt för höga förväntningar, utan ta det som det kommer. Hur det än går, så försökte jag mitt bästa! 
 
Hösten 2017, vilka utmaningar du än har åt mig så tar jag emot de! 
 
 
 
Åtminstone får jag spendera hösten med bland annat dessatjejer, fina tjejer! 
 
 
 
antagning - studera i finland - studieinfo - studier - åbo akademi
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi