Provinssi - Ellie Goulding & The Hives

För ett par veckor sedan åkte vi på Provinssi-festivalen i Seinäjoki, och vilken lyckad kväll det blev. Solen sken, folk var glada och år efter år blir jag lika positivt överraskad över hur bra område Törnävänsaari är för festivaler. På plats fanns en hel del annat att göra, stort utbud av mat och massor med passande dekoration. Sällskapet i år var Manda, Ewe, Maria, Anders och Calli, toppen sällskap!
 
 
 
 
Kvällen började för oss med JVG, och även om jag inte är ett stort fan så kommer nog finnen i mig fram och sjunger med till deras lyrics, haha. Ett stort plus var att de hade med sig Pete Parkkonen som drogen rejäl show med sin låt Kohta sataa.
 
 
 
 
 
De som absolut bjöd på bäst show var nog The Hives, och mest feelis från artisterna! 
 
 
 
 
Andra artister vi lyssnade till var ex. Children of Bodom och Disco Ensemble, men kvällens drottning var nog absolut Ellie Goulding. hon kom in på scen med en chill outfit, ett leende på läpparna och levererade med sin otroliga sångröst. Hennes och Kygos låtar är några av mina favoriter för tillfället, så att få höra henne framföra dem live var en riktigt höjdare på kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en fantastisk spening Ellie, och tummen upp till Provinssi!
 
 
children of bodom - disco ensemble - ellie goulding - jvg - pete parkkonen - provinssi - seinäjoki - the hives - tidstjuven - törnävänsaari
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
TIDSTJUVEN

Så härliga bilder! :D Jag håller verkligen med dig om att The Hives körde bästa showen, och att Ellie var festivalens drottning. ♥

Svar: Åh tack, och ja. De levererade sån bra show :D
Ida-Marie

Petra Nordqvist

Festivaler is the best :D

Svar: ABSOLUT :D
Ida-Marie

Danielas Dagbok

så avis, sku också vilja se ellie goulding live!!

Svar: Hon var magisk!! :D
Ida-Marie