När nedräkningen kan börja

FEM dagar kvar till sommarens stora happening i Jakobstad, nämligen Jakobs Dagar 2017. Det är alltså en stadsfestival som pågår i 8:a dagar, som jag jobbat på sedan februari. Det känns overkligt, men samtidigt spännande över hur det kommer gå. Även om det är stressigt, en hel del som ska göras och resten av mitt liv håller på att falla isär, så kan jag bara ta en dag i taget.
 
När jag ser på bloggen och inser att jag fått ihop hela 4 inlägg på 40 dagar, kan jag inte annat än fundera över hur det blivit så. Jag vill hemskt gärna ha tid och motivation, men det känns som att jag lagt all min energi på jobb och stress. Jag har säkert tusentals bilder att redigera, en hel del vloggar att klippa ihop och massor av utkast jag börjat på. Alla dessa får bli ett eget projekt till augusti, för nu ser jag inget annat än Jakobs Dagarna.
 
Glöm int att besöka Jakobstad 16-23.7, det händer massa roligt!
jakobsdagar.fi
 
 
KAJ - cafe i jakobstad - finn jakobstad - fitness club jakobstad - humorgruppen KAJ - jakob center - jakobs dagar - jakobsdagar - jakobstad - jakostad - loppis i jakobstad - skolparken - sommar i jakobstad
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
TIDSTJUVEN

Yes! Ser så fram emot Jakobs dagar i år :D

Svar: hehe hoppas vi hinner träffas under veckan! :)
Ida-Marie