Before we move on

Inna jag går vidare för i år, vill jag bara andas ut och njuta av det lyckade evenemanget och att mitt livs största projekt är över. Jag är nöjd, trött, tacksam, glad och främst av allt redo för nästa utmaning. Jag ser redan fram emot nästa års evenemang, och kan inget annat än glädjas när jag ser denna video. Tack ska du ha Robin på Walberg Media för att du gjort denna video! 
 
 
 
finn jakobstad - finn pietarsaari - jaakon päivät - jakobs dagar - jakobstad - pietarsaari
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Provinssi - Ellie Goulding & The Hives

För ett par veckor sedan åkte vi på Provinssi-festivalen i Seinäjoki, och vilken lyckad kväll det blev. Solen sken, folk var glada och år efter år blir jag lika positivt överraskad över hur bra område Törnävänsaari är för festivaler. På plats fanns en hel del annat att göra, stort utbud av mat och massor med passande dekoration. Sällskapet i år var Manda, Ewe, Maria, Anders och Calli, toppen sällskap!
 
 
 
 
Kvällen började för oss med JVG, och även om jag inte är ett stort fan så kommer nog finnen i mig fram och sjunger med till deras lyrics, haha. Ett stort plus var att de hade med sig Pete Parkkonen som drogen rejäl show med sin låt Kohta sataa.
 
 
 
 
 
De som absolut bjöd på bäst show var nog The Hives, och mest feelis från artisterna! 
 
 
 
 
Andra artister vi lyssnade till var ex. Children of Bodom och Disco Ensemble, men kvällens drottning var nog absolut Ellie Goulding. hon kom in på scen med en chill outfit, ett leende på läpparna och levererade med sin otroliga sångröst. Hennes och Kygos låtar är några av mina favoriter för tillfället, så att få höra henne framföra dem live var en riktigt höjdare på kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för en fantastisk spening Ellie, och tummen upp till Provinssi!
 
 
children of bodom - disco ensemble - ellie goulding - jvg - pete parkkonen - provinssi - seinäjoki - the hives - tidstjuven - törnävänsaari
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

När nedräkningen kan börja

FEM dagar kvar till sommarens stora happening i Jakobstad, nämligen Jakobs Dagar 2017. Det är alltså en stadsfestival som pågår i 8:a dagar, som jag jobbat på sedan februari. Det känns overkligt, men samtidigt spännande över hur det kommer gå. Även om det är stressigt, en hel del som ska göras och resten av mitt liv håller på att falla isär, så kan jag bara ta en dag i taget.
 
När jag ser på bloggen och inser att jag fått ihop hela 4 inlägg på 40 dagar, kan jag inte annat än fundera över hur det blivit så. Jag vill hemskt gärna ha tid och motivation, men det känns som att jag lagt all min energi på jobb och stress. Jag har säkert tusentals bilder att redigera, en hel del vloggar att klippa ihop och massor av utkast jag börjat på. Alla dessa får bli ett eget projekt till augusti, för nu ser jag inget annat än Jakobs Dagarna.
 
Glöm int att besöka Jakobstad 16-23.7, det händer massa roligt!
jakobsdagar.fi
 
 
KAJ - cafe i jakobstad - finn jakobstad - fitness club jakobstad - humorgruppen KAJ - jakob center - jakobs dagar - jakobsdagar - jakobstad - jakostad - loppis i jakobstad - skolparken - sommar i jakobstad
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi