It's the start of something new

Trots att rubriken låter lite High School Musical aktigt, så är det faktikst precis så jag känner. Något nytt börjar. Vad det är har jag faktiskt ingen aning, men för första gången någonsin kände jag mig lättad när jag vaknade i morse. Jag har skickat in nya ansökningar till ett par skolor, skickat in min CV till ett par företag och har fått tillbaka lusten att blogga. Oavsett hur det går, vad som händer och vart jag hamnar så känns det på något vis mera spännande och roligt idag än vad det gjord på flera år.
 
Igår kväll publicerades Jakobs Dagar-videon, och när jag såg den första gången så fylldes mina ögon med glädje tårar. I år var det jag som förverkligade detta evenemang, tillsammans med ett härligt team, duktiga föreningar, fantastiska privatpersoner och energiska företagare. Nu just är jag stolt, nöjd, glad och positiv. Känner mig som en ny person, en ung tjej med hela världen framför sig. Om jag klarade av att arrangera detta evenemang, så klarar ag allt. Haha, lite dramatiskt men så får jag väl känna?
 
Hur som helst, har en hel del blogginlägg på utkast som jag tänkt publicera en efter en, allt från Provinssi vlogg (!!!) till Jakobs Dagar bilder, solnedgångar vi hamnen och cafébesök. Trots att sommaren gått i arbetets namn, så har jag ändå försökt ta vara på de varma dagarna. Ännu har augusti en hel del att ge, bland annat err bröllop, ett förlovningskalas, härliga utevällar med vännerna och så bäst av allt; en resa med Anders! 
 
Bloggen, it feels good to be back!
 
 
augusti - jakobs dagar
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Miss Baby Peaches

Jisses vilken vacker bild!

Svar: Tack! :)
Ida-Marie

Elin

SÅ fin bild

Svar: Oh, tack :)
Ida-Marie

TIDSTJUVEN

Det ska bli så spännande att se vad augusti bär med sig :D

Svar: Ja verkligen :D
Ida-Marie