This is why you should visit Gdansk

Nejmen självklart har jag också massvis med bilder att visa från vår resa till Gdansk, kan än en gång säga att jag absolut rekommenderar att åka dit, speciellt på våren-sommaren när det är varmt och vackert väder. Hoppas ni också kollar in vloggen från Gdansk och vloggen från Sopot, så får ni se det allra bästa från resan! 
 

Som sagt, spenderade vi första dagen i Gdansk. Bland annat så gick vi runt i gamla staden, vandrade upp i en kyrka och njöt av härligt väder och god mat. Måste säga att en dag kändes som en vecka, när man bara fick gå runt i lugn och ro! 
 
 
Måste så få skryta igen på hur fin staden är, speciellt gamla stan. Blev positivt överraskad över hur rent och snyggt det är, och hur i bra skick alla byggnader är. Vi hade absolut tur med vädret, för solen och värmen gjorde nog alla uteserveringar ännu bättre, hehe.
 
 
Något av det bästa med hela resan var absolut sällsapet, det att vi fick en sista gång åka iväg tillsammans med Teamet och avsluta tre år tillsammans med en härlig upplevelse i Gdansk. Alla skrattade, njöt av dagarna och jag kan nog säga att jag fick ett bra avslut på mina studier vid Novia.
 
Självklart var jag ju med på resan, so here is a pic that will prove it. Hej, bilder från andra dagen kommer upp imorgon, och de är från när vi var till den fina grannstaden Sopot och hade en riktigt bra girls-night-out! 
 

Blogg After Work - Bloggala - Bloggträff15 - finlands svensk - finlandssvensk vloggare - finlandssvenska bloggare - finlandssvenska vloggare - finlandssvenska youtubers - finlandsvenska vloggare - gdansk - polen - resatraveller - travel - vlog - vlogg - vloggare - vlogger - youtuber - youtubers
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Denandraresan.com

Vad kul att se att dina rese-bilder är från en plats jag känner igen så väl! Mina somrar under uppväxten spenderades i Sopot eftersom jag har släktingar där och då blev det alltid många utflykter till Gdansk. Det har blivit mycket bättre i Polen efter kommunismen. Jag tycker det alltid är spännande att åka dit, och att det är trevligt att det ser så städat ut och finns så många fina restauranger och ställen att ta barnen till, det fanns inte alls så mycket under 80-talet som nu. Jag tror att fler och fler svenskar kommer upptäcka hur fint det är på andra sidan Östersjön med såna här inlägg

Svar: oh så roligt att höra! Lägger upp ikväll massvis med bilder också från Sopot, kanske du känner igen de platserna också! :)
Ida-Marie

FREEDOMtravel

Kul att du gillade Gdansk! Vi har varit fär 3-4 gånger och gillar stan. Vackra hus, nära Sverige, bra priser och marknad i augusti varje år. Dessutom fin strand och nära till Sopot.

Svar: oh ja, kommer absolut att åka tillbaka :D
Ida-Marie

Danielas Dagbok

ser härligt ut!!

Svar: det var verkligen det :D
Ida-Marie