5 orsaker varför Pinterest äger

Något som jag använder nästan dagligen så är forumer Pinterest, där kan man göra nästan allt. Följa, gilla, dela, inspireras, ja i princip allt. Men det finns en del saker som faktikskt gör Pinterest till en av de bästa apparna eller forumet man kan använda, och fem av de så tänkte jag dela med mig av till er!
 
Hitta snygga bakgrundsbilder till telefonen
 
 
Slå in din telefon (i mitt fall iphone) och wallpaper och du kommer hitta massvis med snygga bakgrundsbilder i både bra kvalité och rätt format som du kan använda om bakgrundsbilder. Själv har jag använt alla dessa här nere, tror jag var inne på en rosa period, hehe. Rutorna som dyker upp under sökrutan kan hjälpa dig att hitta exakt det du söker!
 
 
 
 
 
Hitta ett tema för din bilder 
 
 
 
Det här är något jag använder mig av periodvis, nu just till exempel. Appen VSCO är en av mina favoritappar där man kan redigera bilder på telefon och får så snygga resultat. På interest kan du enkelt hitta olika teman att använda till dina bilder, så att ditt instagram flöda kan se jätte fräsht och fint ut. Sök bara på VSCO och filter så har du massor av olika teman och inställningar att välja på!
 
 
 
 
Roliga life hack tips
 
 
 
Jag bara älskar att kolla på roliga life hack videor  på youtube, och många av dessa om int ännu fler kan du hitta på pinterest. Måste säga att jag själv fundear på att göra en sådan video, vad tycker ni? Testing life hacks?
 
 
 
 
Saknar du inspiration, Pinterest är lösningen 
 
 
 
Även om man inte är så inne i just mode, så kan det vara roligt att kolla på insprerande bilder och få idéer, till bland annat kläder, träning, inredning m.m. Många av mode inspirerande bilderna har även medförande budget tips, länkar till bra onlineshopping eller bara också vise hur enkla kläder kan vara snygga!
 
 
 
 
Vill du smaka på något gott, testa något nytt
 
 
 
Har du ingen kokbok där hemma? Du behöver inte det heller, pinterest har så många goda receot och tips på både mat, sötsaker och drycker som man enkelt kan tillreda hemma. Redan det att man ser på bilderna så blir man riktigt hungrig, haha!
 
 
 
Alla bilder från Pinterest
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi