video: CHOKLAD & ELEFANTER | Januari Favoriter

YES, hon levererar en ny video och denna gång blir det en januari favoriter. Tänkte försöka hinna med en varje månad, för det är helt kul att se tillbaka på vad man använt mest och tyckt om, kanske någon av er hittar en ny favorit själva? Enjoy!!
 
Glöm inte att prenumerera på min youtube-kanal här!
 
 
 
accessories - cc cream - chocolate - choklad - crop top - fazer - fem favoriter - gina tricot - januari favoriter - karl fazer - lumene cc cream - nike dual fusion - stadium - videoblogg
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Skaffa mig lite träningsmotivation

Nu på senaste året har jag varit extremt lat om jag får säga det själv! Under jullovet försökte jag ändå kicka igång träningen, men genast det blev en jobbigare period så slutade jag, och här i Åbo har det nu inte gått så jätte bra. Jaginsåg igår kväll att jag bara slänger fram ursäkt efter ursäkt, när jag egentligen borde ta itu med saken. Så, idag köpte jag lite motivation åt mig, hehe.
 
Och min fina ananas får vara med som dekoration, hehe
 
 
 
Som ni ser så blev det ett par nya Nike skor, inte precis de som jag drömt om i ett par månader nu, utan ett par andra som såg väldigt fina ut, var bekväma och ännu till på rea! Det här är ett par Nike Dual Fusion från Stadium, och där var det sjukt bra rea så jag kände jag täcktes köpa dem. 
 
 
 
Jag är inte den som slösar pengar på skor och kläder i onödan men träningsskor är något som är så otroligt viktigt och värt att lägga pengar på. Dessutom bestämde jag mig för att skaffa gymkort på måndag så jag säkert kickar igång träningen, och inga ursäkter mera!
 
 
 
Visst fina!?!
 
 
 
 
ananas - dekoration - guld ananas - nike - nike dual fusion - pineapple - stadium - training
5
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Vill du starta eget i Åbo? Kan du inte öppna ett loppis?

Något jag kom att tänka på för inte så länge sedan, var hu få loppis det egentligen finns i Åbo. Det finns flera såna vart man kan gå och fynda, men inte ett enda där mansjälv får sälja (om jag nu inte missat något). Jag stod och tömde ur lite i garderoben tidigare i veckan, och insåg att jag har massvis med kläder och prylar jag skulle vilja sälja, men det är alltför långt och dyrt att ta sig till Manhattan kirppis fram och tillbaka med alla grejer. 
 
Det är roligt med pop-up loppis, synd bara att jag missat de flesta gånger. Så om du skulle vilja öppa något eget i Åbo centrum, kan du inte satsa på ett snyggt, relativt billigt och trevlig loppis? Hälsningar en desperat tjej!
 
 
 
kirppis - loppis - Åbo Turku
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi