det behövs en paus

20 december, och jag gör något jag aldrig gjort förr.. satt lås på min blogg. Efter de senaste månaderna har det blivit alltför mycket krav, jag ville själv satsa hårt på bloggandet men känner samtidigt att jag ännu inte riktigt är där. Det finns mycket jag vill göra, mycket jag vill skriva men tror jag måste ta en paus för att hitta vad jag egentligen vill med bloggen. Samtidigt har det hänt väldigt mycket i mitt privatliv som jag helt enkelt måste ta i tu med, alltfrån dödsfall, problem på jobbet och också gräl som jag mått dåligt av. En sak i taget!
 
Kommer kanske uppdatera med inlägg och vloggar fastän bloggen är låst, eller så inte. Jag har gett lösenord till mina närmaste som jag vet eventuellt vill läsa min blogg, vet dock ännu inte när jag öppnar den igen. Tills dess, blir det lite lugnare här! 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

NU RÄCKER DET, SKÄRP ER

*Varning för ett upprört inlägg*
 
Nu börjar jag bli riktigt trött på det här, och vill nu får ut det här en gång för alla. ZiiO - Livet med ett leende är min blogg, jag har skrivit ut vem jag är, har bilder på mig och delar med mig av både mitt liv och mina tankar. Ni som klickar in er hit så vet ju vem ni läser om, eller vem som står bakom inläggen. Jag skulle kunna välja att skriva en blogg med hemlig identitet, men nej jag väljer ju att vara offentlig. Jag står därmed för allt jag skriver och lägger upp. 
 
Därför blir jag så besviken, nästan arg på de som klickar sig in hit och kommenterar Anonymt eller med ett okänt namn, utan e-post eller bloggadress. Under de senaste veckorna har det kommit in så många kommentarer, där nästan hälften varit anonyma eller med olika fejknamn som upprörd eller bloggläsare och sagt att "jag bara måste kommentera för..". Så väljer mågna att kommentera med endast ett förnamn, och antar väl att det ska räcka för att inte räknas som anonym, men vet ni vad.. För mig räcker det tyvärr inte. 
 
Jag anser att om ni nu känner att det är så viktigt att få säga er åsikt i en kommentar, så våga nu stå för vad ni skriver också. Skriv namn, efternamn eller e-post adress så jag nu förstår vem ni är. Tycker det är så fegt att bara skriva en massa kritik och arga kommenterar, och sedan bara anse att jag ska ta emot det medans ni inte själva vågar stå för vad ni säger. Det är så fegt! 
 
Så, nu får det helt enkelt räcka. Hädan efter kommer jag ta bort varje kommentar som kommit av någon som jag helt enkelt inte kan förstå vem är. Skriv inte något du inte kan stå för, och om det är så att vi inte känner varandra så lämna nu också efter dej en e-post eller efternamn, det är inte så svårt (har nu tagit bort de flesta anonyma kritiserande kommentarera, för det är fortfarande min blogg och jag har rätt att bestämma vad som visas här).
 
Tack på förhand!
 
 
12
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Vlogmas #4 | Lucka 15

 
 
julkalender 2016 - vlogmas
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi