Mobilblogg: tröstshopping och nybörjare

Tänkte passa på att mobilblogga snabbt innan vi far iväg och inleder Vappen-firandet. Igår på eftermiddagen mötte vi upp Josse, Anders och Sam på kaffe vid torget, vilket var superskönt när solen sken och helt bra att få tänka på annat. Så for vi på lite shopping också med Josse, och båda två fyndade från Sokos en NYX contour & highlight pro palette. Super roligt att de fått NYX till Sokos också, och de hade ett större utbud än jag räknat med. Så, kanske det blir en ny favorit? 
 
Skall testa den här alltså senare idag, är ju totalt nybörjare när det kommer till contouring, men hej nångång ska väl vara den första! Dessutom vill jag ju se lite extra fin ut nu när det är Vappen, hehe!
 
 
contour - nyx - nyx contour - nyx contour & highlight pro palette - valborgsmässo afton - vappen
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Video: Follow me around | VLOGG

För två veckor sedan filmade jag en vlogg med min iPhone, eftersom jag ville testa hur den fungerade och hur kvalitén blev. Några positiva saker jag ärkte, var att den var ju så ycket lättare att bära med sej (okej, man har ju alltid sin telefon ändå), och med selfie-sticken blev det ganska enkelt att få bra vinklar. Negativt dock att jag har lite mindre minne, så kan inte filma hur mycket som helst och s är inte kvaliteten och ljudet det bästa. Men duger! Glömde totalt att publicera den, men hej, bättre sent än aldrig! 
 
 
 
 
finlandssvensk - finlandssvensk vloggare - finlandssvenska vloggare - finlandssvenska youtubers - finlandsvenska vloggare - video - vlogg
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Misslyckad.. Förstörd.. De två orden får beskriva min dag

Vet ni vad, ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Ni som läst min blogg under våren, och alla de som jag pratat med om detta, så ni vet hur hårt jag har arbetat genom hela våren. Men.. Ibland räcker det inte. Ibland misslyckas man hur hprt man än arbetat och hur mycket man än kämpat för att lyckas.
 
Fick veta i morse att mitt slutarbete inte blivit godkänt, alltås kan jag inte bli klar nu på våren. Det här betyder alltså att hela min vår, allt jag arbetat för är helt bortkastat. På grund av slutarbetet nu, så kan jag inte bli antagen till ÅA's magisterutbilning, eftersom jag får mina papper för i augusti. Det betyder att jag kämpat med slutarbetet och kurserna på Novia, jobbat hårt som extra studerande på ÅA och också läst nätkurser vid sidan om deltidsjbbet på Turun Pyrkivä med tävlingsresor och träningar... helt i onödan nu.. Eller så känns det. 
 
Jag misslyckades, snubblade på målllinjen om man kan säga så. Självklart mår jag dåligt, och är så otroligt besviken på mig själv, men jag måste väl bita ihop och gå vidare. Jag får lära mig att mitt liv är ett enda mislyckande, och att det är bara att låta smällarna komma. Nog tål jag väl det, trots att det nu känns som att min kropp och mitt huvud gett upp.
 
hej.
 
 
 
 
 
14
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi