Har DU koll på sociala medier?

Så länge jag väntade på att Paradise Hotell sku börja (jepp, tyvärr är jag en av dem som ser på det programmet) så scrollade jag runt lite på TV3play för att se vad allt de har nu just. Saknar lite att int ha Sveriges tv, mest av allt TV4 morgon och TV3's alla serier, suck. Hur som helst, så hittade jag ett nytt program som börjat, nämnligen Nu kommer Malin. Först tänkte jag bara; äsh, ännu en strunt serie. Men när jag kollat igenom avsnittet så små skrattade jag lite inombord, det hade så mycket roliga sociala medier grejer med, så många hinttar och töntiga grejer som vi faktiskt gör. Misstolkar saker och ting, gillar en alltför gammal instagram bild, skriver fler emojies än text och allt möjligt.
 
Vill ni ha er ett gott skratt och kasta er in i sociala medier världen, kolla in Nu kommer Malin HÄR!
 
 
 
 
nu kommer malin - paradise hotell - sveriges tv - tv3 - tv3play
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Lite om Galan 2015; TAGGAD TILL TUSEN

Till alla er nyfikna, taggade och förväntansfulla finlandssvenska bloggare där ute, så får ni höra något roligt. Det går jätte bra med Galan 2015 nu, jag är själv så motiverad, taggad, inspirerad och jobbar nästan hela dagarna med Galan 2015 grejer. Igår kväll hade jag och Maria ett så intensivt och bra Skype-möte, och det är så mycket vi får gjort. Tyvärr är det änu mycket kvar, så vi får bita ihop och kämpa på. 
 
Det skulle vara så roligt och få höra lite vad NI har för förväntningar om Galan 2015?
 
 
 
Det som man redan vet är ju att det orndas i Vasa stadshus den 21 november, och att temat är guld och gala (om inte logon avslöjade det, hehe). Det kommer att rymmas mycket folk, och vem som helst kommer få köpa biljett hit. Åldersgränden kommer vara 15, så att så många som möjligt kan komma. Dessutom har ni kanske listat ut att det kommer att vara goodiebags inblandade, hehe!
 
Hoppas ni är lika taggade som vi är!!!
 
Finemang ÖB - Galan 2015 - finemang - finemang öppet bolag - finlandssvenska bloggare
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

TÄVLING: För att hedra kaffets dag!

Jamen självklart ska vi hylla kaffets dag genom att prdna en tävling här på bloggen. Själv har jag visat uppskattning för sagen genom att dricka en hel del kaffe (as usual) men ur lite finare koppar och termosar. Dessutom har jag njutit riktigt rejält av mina kaffekoppar idag, och då tänkte jag; varför inte lotta ut något roligt till läsarna? 
 
SÅ, DÅ KÖR VI MED EN TÄVLING!
 

 
Enda du behöver göra är att svara på den här frågan:

När är det viktigast att få sin kaffekopp?
 
Kommentera svaret här under, kom ihåg att fylla i ditt namn och mailadress och eventuell blogglänk!
Sista tävlingsdagen är på onsdag, så skynda på! 
 

 
Men hej, vad är priset då?
 
Jo det hörni blir det roliga; Som pris till den här tävlingen så kommer du att få hem ett paket med en hel del kaffeprodukter och tillbehör! Jag lovar, du kommer att gilla dem (jag skulle själv bli lycklig av det här paketet). 
 
 
bloggarr - blogger - finlandssvenska bloggare - kaffe - kaffets dag - tävling
43
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi