Tävlingar, vila och myskväll istället för halloween

Allihopa lägger upp bilder från fester, från temakvällar, med häfitga kostymer och verkar ha så roliga kvällar framför sig. Själv har inte min dag haft något med varken halloween eller fest att göra. Det blev väckning halv fem i morse och start mot Esbo till höstens första tävlingar. Dagens uppgifter var både domare och tränare, och tror inte att en tävling tagit så länge för mig som det gjorde idag. Jag är ändå så nöjd över flickornas prestationer, och ser fram emot nästa helg då vi har tävlingar i Åbo!
 
Genast jag kom hem så åt vi riktigt god tacosallad och lade oss ner i soffan med lite tv-serier att kolla på. Somnade nästan genast, och kände lyckan av att vara utvilad när jag vaknade ett par timmar senare. En lördag kväll och jag får bara vila. Så skönt! 
 
Det är även allhelgona idag, en dag som är menat åt att minnas de som gått bort. Alla fina bilder på gravgårdsljusen och minnesplatserna är så vackra, och jag blir själv riktigt känslosam. Tänder ljus här hemma hos oss också! Tycker det är super konstigt att Halloween och allhelgona har blivit satt på samma dag i år. Har alltid upplevt allhelgona den 1:a november, och i år mittiallt är det den 31? Tycker man inte skall koppla ihop dessa dagar, så för mig är det inte så farligt att jag inte festar eller klär ut mig idag.
 
 
Istället kan jag bjuda på en liten tillbakablick på 2014, 2013 och 2013. Catwoman, Lady Gaga och rebell! 
 
 
allhelgona - halloween
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi