Merkantila klubbens 87:e årsfest

Den här helgen var verkligen en succée, som sagt var jag på Merkantila klubbens 87:e årsfest och ännu till med bästa sällskapet. Jag kom dit som Anders avec, och vi fick sitta tillsammans med Josefin och hennes Anders, roligt att vi faktiskt satt så att vi fick sitta med varandras partner som bordsdam och bordsherre. I år var banketten vid FBK-huset här i Åbo, ett jättefint och stort hus med en riktigt festlig sal. God mat, alla var så fint klädda och det var helt bra stämning (förutom några som inte kan respektera när folk håller tal). 
 
Mina två fina
 
 
 
Kvällen fortsatte vid klubben och med en riktigt rolig fortsatt natt, haha. Alltså tiden gick så snabbt och det var riktigt roligt, synd bara att alltid när man har roligt så går tidens så otroligt snabbt. Här har jag tydligen inte en enda bild och inte ens en snap, ingenting. Så hej, lite dålig bloggare här men jag hade åtminstone så himla roligt!
 
Nästa dag fortsatte årsfesten med Sillis, temat för i år var Fantasy och jag klädde ut mig till Hermione Granger, eller rättare sagt jag lockade håret, hade en skjorta och kavaj och även mitt time-turner halsband, hehe. Sillisbussen förde oss till Pargas centrum, vilket var verkligen överraskande. Med mycke mat, mycke dricka och ännu mera roligheter så fortsatt dagen och sillisen. När bussarna återvände till Åbo for vi till Josefins och fortsatte festen och vidare till klubben för att avsluta kvällen med Subway mat, haha. En lång men så rolig dag!
 
De tre piraterna, Anton Anders och Robert
 
 
merkantila klubben - pargas - sillis - Åbo Turku - årsfest
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi