Q&A

Problem med statistiken? Här är lösningen!

Det är ju så roligt att se hur många som besöker ens blogg, eller hur? Men det är mindre roligt när statistiken börjar bråka.. Som det hände för mig och Daniela till exempel för någon dag sedan. Jag trodde att det var fel på själva statistikmätarna, eftersom den jag har på blogg.se visade som det brukar, tills jag hittade problemet.


Om du har en blogg.se, och din statistik har börjat bråka så beror det på din mobilvy! Om du har in andra koder, som ex. till bloggtoppen.fi, bloggportalen.se m.m. så registrerar inte de koderna när du har på din mobilvy! Tills det är fixat, så att de registreras kan du enkelt välja att inte ha på mobilvyn till vidare. Din blogg ser helt enkelt ut som den gör på datorskärmen då bara!

 

 

Du går in på din blogg, på inställningar och går ner till blogginställningar. Där hittar du en ruta var du kan ta bort krysset för mobilvy! Efter det här borde det börja visa som vanligt, eller åtminstone lika som på blogg.se’s statistik. Jag antog att det var här problemet låg efter att jag själv gick in på min blogg på mobilen och kollade igenom hur den var uppbyggd på mobila enheter. Då förstod jag att det är en del som faktiskt läser bloggar på just mobilen, iPaden m.m.


Hoppas ni får det här fixat, kan inte kalla mig expert men jag är bra på att hitta lösningar. Så om ni har problem med bloggen kan ni ju fråga mig, hehe!

 

 

blogg.se - bloggportalen - bloggtoppen - statistik
5
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Elsa Ohrås

Fin blogg, hoppas du får en fortsatt bra dag! :)

Svar: Tack :)
Ida-Marie

TIDSTJUVEN

Så bra att det löste sig! :) Jag tycker att det är så störigt att blogg.se slog på mobilvyn för alla, men bra att man fortfarande kan välja bort den. Jag har en egen mobilvy, så standarddesignen som blogg.se införde kändes himla trist.

Svar: Oh ja absolut. Väntar nog på att komma hem och fixa upp min design, ska gör om den TOTALT nu och försöka få egen mobilvy just :) blogg.se svara att de e bara PRO bloggare som kan ha såndär bloggtoppen koder i mobilvyn ! :)
Ida-Marie

daniela

tack för hjälpen än en gång! :)

Svar: Så lite så, glad jag kunde hjälpa :D
Ida-Marie

Trees, mamma i London

Bra tisp! Märkte också det och ändrade direkt! man kunde heller inte se vart trafiken kom ifrån med mobilvy! :) Tummen ner på den, än sålänge ^^

tommy

ok =)