Dagens bästa tips: Favorit recepten

Något jag på senare tid börjat uppskatta, är matlagning. Förr var jag en sådan som inte riktigt kunde laga mat, allt jag gjorde blev bara dåligt. Enda jag kunde laga till var kokosbollar. Idag är det helt annat. Tycker om att testa nya recept, och lyckas till och med laga något som är så gott och mättande. Så har jag även ett par superbra kokböcker som jag verkligen haft nytta av, och nu under min fina hälsosamma april månad tänkte jag dela med mig av några av mina favoriter.
 
En av mina nuvarande favoriter är boken Hej Fredag, av Liselotte forslin. Den är både super fin och har massor med härliga recept, försöker prova igenom alla så gott det går. Ännu till är de väldigt enkla att laga ihop, tar inte länge och är vänliga mot ekonomin, haha. 
  
 
 
 
Receptet jag testat på igår kväll, var BLTA (Bacon Lettuce Tomato Avocado) smörgåsar. En stor favorit för både mig och Anders, väldigt enkla att laga och så goda! Jag som annars inte är världens bacon fantast så gillar nog den här smörgåsen så otrolgit mycket! 
 
 
 
Dessutom ser de ju så goda ut, hihi!
 
 
 
 
 
BLTA - hej fredag - recept
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi