Provinssi 2015, lördag

Och nu var det då tredje och sista dagen av Provinssi 2015, och den absolut bästa dagen att vara på. Åkte iväg med Kajsa, Anders och Rasse ganska tidigt för att hinna till Kasmir med Axl Smith, och vi kom lite sent så vi missade Vauvoja men fick nog höra en del andra bra (ex. Vadelmavene) åtminstone. Fortsatte med att gå runt lite på området, kolla in deras Designcorner och njöt av solen som orkade fram. Lyssnade på Jenni Vartiainen en stund också, och hennes låtar är riktigt sköna när man tar de lugnt en stund. 
 


 
Då var det dags att höra på Jakobstadstjejen Saara, och till det for jag faktiskt fram till scenen och fotade. Hon var verkligen duktig, ljudet var lite dåligt men kan nog ge flera tummar upp till Sara, så duktig och så bra på scen. Lite festivalmat hör ju dessutom också till, och vad var nu inte bättre än en riktigt rejäl portion och lyssna till First Aid Kit samtidigt. Efter att vi hörde lite på Krewella, så kom vi plötsligt på att åka Zip Line, vilket var super skoj. Lite skrämmande till först, men det var inte så högt så det gick hur bra som helst.
 
 
 
ÄNTLIGEN blev det dags för killen jag väntat mest på, KYGO! Oh jisses vad bra feelis det var, alla låtarna var så sköna och älska det att han fortsatt utan pauser mellan låtarna. Bra ljus och bild show också. Klart det är helt annat att kolla på en DJ än på artister med instrument, men känslan är ofattbar enligt mig. Efter KYGO hade vi en artist kvar att höra på, och det var Faith No More. SJUKT bra var de, roligt att höra låtarna och de hade riktigt snyggt uppträdande också. ÄR super nöjd med året Provinssi, kommer verkligen fara flera år om det är lika bra artister! 
 


 
Jenni Vartiainen - KYGO - Saara - Stig - faith no more - kasmir - provinssi
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Hemma Hos Felicia

grymma bilder!!! Och vilken fin outfit du hade!! :)

Svar: Hihi tack ska du ha :D
Ida-Marie

Paula

Var också där på lördagen, jättebra var det! Gillade också Kasmir och Kygo men också Above & Beyond :) Jättefina bilder har du knäppt!

Svar: Oh tack ska du ha. Och ja visst var det bra :D
Ida-Marie