Provinssi 2015, fredag

Fredagens Provinssi var riktigt bra, inte bara artiterna utan även feelisen och vädret. Åkte iväg efter jobbet tillsammans med Kajsa, och kickade igång kvällen med Nause. Kul att börja festival dagen med bra musik, hopp och dans och Hungry Hearts. Därefter lyssnade vi på Apocalyptica och for upp i parisehjulet. Måste säga att jag är fortfarande imponerad över deras låtar, och att de spelar med Cellon. Sjukt duktiga, och deras nya sångare är verkligen super!
 


 
 
Därefter blev det kvällens bästa artist, åtminstone uppträdande, nämnligen The Cardigans. Det var så nostalgiskt och de va verkligen bra. Så bra show, underbar sångröst hon har och alla låtar var verkligen känslofyllda. Senare gick vi runt lite på området, åt helt god festival-mat och kollade in lite vad allt som fanns på området. Så hann vi även se Big Sean en stund, tyvärr fick jag inga bilder från det. 
 
 
 
 
Haloo Helsinki! drog absolut mest folk under kvällen, och de var riktigt bra live. Det var en bra show och kunde faktiskt en stor del av låtarna. Så plötsligt kom ett gäng Ghost Buters förbi och hade en konga-line, hängde på en stund tills det blev för våldsamt, tooo-bad. Kvällen avslutades med Dedmau5, sjukt bra feelis, trångt, varmt men helt nice! 
 
provinssi
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
TIDSTJUVEN

Så avis på att du fick se Apocalyptica!

Svar: di va så sjukt bra live, så häftiga också :D
Ida-Marie