Dags att testa på något nytt!

Det är många gånger jag kollar igenom min blogg och funderar över vad jag skriver, och vem som läser det jag skriver. Jag vet att det till största del är mina vänner och familjen, och tycker det är så super roligt när jag ser att någon ny börjat läsa min blogg. Och ännu roligare är det när man får höra personligen att "åh jag läste i din blogg att.." hehe.Men när jag nu skrollar igenom så börja jag fundera över just lite orsaker till bloggandet.
 


Varför läser du min blogg? Hur hittade du hit? 
 


 
 
 
De här svaren skulle hjälpa mig så enormt, mestadels för att jag själv skulle få lite koll på hur det är bäst att skriva och vad som lockar! Men självklart kommer jag skriva sådant jag själv vill, och känner att passar mig. Men hur vet jag vad som passar och vad som är min stil då? Jo det är det jag ska ta reda på!
 

 
De här kommande veckorna tänker jag ta och prova något jag inte gjort tidigare,
nämnligen testa på olika bloggstilar för att hitta vilken som passar mig bäst! 
 
De olika stilarna jag tänker passa på att testa är:
Mode- & skönhetsblogg, träning- och &hälsoblogg, fotoblogg och lifestyleblogg.
 

 
De som kanske inte är så insatt i bloggandet kanske kan fundera "men vad är skillnaden då" och då kan jag berätta för er att jag de eckorna tänekr fokusera på då vissa ämnen, för att se lite vad som passar mig bäst och vad jag själv tycker är roligast att skriva om. Det skall inte kännas som ett måste eller som ett suck, utan roligt! Och kanske någon skrattar åt valet av stilarna, men hej, det är värt att testas på! Så ni kan ju kolla in på måndag och se vilken jag börjar med, hehe! 
 
 
 
blogg - finlandssvensk - finlandssvenska bloggare - fotoblogg - hälsoblogg - inspiration - lifestyle blogg - norska modebloggare - skönhetsblogg - svenskfinland - test - träningsblogg - utmaning
5
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
marianorrgard

jag hittade hit via finlandssvenska bloggare och läser för att du skriver varierat och inte är alltför nischad :) Går främst in på bloggen då du delat ett inlägg på finlandssvenska bloggares fb-sida som jag tycker verka intressant :) Jag har också funderat på att göra nån sorts undersökning av mina läsare, men har inte orkat ta tag i saken ännu.

Svar: Åh tusen tack skall du ha för svar, jätta bra att få veta lite varför folk kikar in :) ha en bra dag <3
Ida-Marie

Josefin

Har gått i samma funderingar själv här senaste tiden och det är fanimig svårt. Personligen läser jag inte andras bloggar (förutom riktigt nära vänner) för jag har inte hittat något jag riktigt bryr mig om. Jag bloggar mest så familj och vänner kan hålla koll på mig eftersom jag ofta är lite här och var och gör lite ditt och datt, men det hade vart kul om andra kunde få inspiration från det att jag inte försöker leva i en box.
Lycka till med att hitta din niche! Tror det att prova olika stilar är en riktigt bra idé :)

Svar: Jah visst är det svårt, det skulle vara enkelt att vara lite en blandning av allt bara man skulle ha nå ordning på saker och ting! Tack skall du ha dessutom :)
Ida-Marie

P e t r o n e l l a

Jag hittade hit via Finlandssvenska Bloggare + Marias blogg också =)
Kikar in nu som då och ser vad du har skrivit för dagen.

Svar: Så roligt ^^ tack ska du ha!
Ida-Marie

Paula´s Blogg

Hittade hit via Finlandssvenska bloggare :)

Svar: Roligt att höra :)
Ida-Marie

V

Jag är själv samhällspedagog, bor i Åbo och har tidigare för många år sedan ordnat "nätträffar", så jag tycker det är jätteintressant att följa med din blogg! Hoppas att jag har möjlighet att vara med på någon bloggträff! :)

Svar: Åh tack vad roligt att höra :)
Ida-Marie