Dags att testa på något nytt!

Det är många gånger jag kollar igenom min blogg och funderar över vad jag skriver, och vem som läser det jag skriver. Jag vet att det till största del är mina vänner och familjen, och tycker det är så super roligt när jag ser att någon ny börjat läsa min blogg. Och ännu roligare är det när man får höra personligen att "åh jag läste i din blogg att.." hehe.Men när jag nu skrollar igenom så börja jag fundera över just lite orsaker till bloggandet.
 


Varför läser du min blogg? Hur hittade du hit? 
 


 
 
 
De här svaren skulle hjälpa mig så enormt, mestadels för att jag själv skulle få lite koll på hur det är bäst att skriva och vad som lockar! Men självklart kommer jag skriva sådant jag själv vill, och känner att passar mig. Men hur vet jag vad som passar och vad som är min stil då? Jo det är det jag ska ta reda på!
 

 
De här kommande veckorna tänker jag ta och prova något jag inte gjort tidigare,
nämnligen testa på olika bloggstilar för att hitta vilken som passar mig bäst! 
 
De olika stilarna jag tänker passa på att testa är:
Mode- & skönhetsblogg, träning- och &hälsoblogg, fotoblogg och lifestyleblogg.
 

 
De som kanske inte är så insatt i bloggandet kanske kan fundera "men vad är skillnaden då" och då kan jag berätta för er att jag de eckorna tänekr fokusera på då vissa ämnen, för att se lite vad som passar mig bäst och vad jag själv tycker är roligast att skriva om. Det skall inte kännas som ett måste eller som ett suck, utan roligt! Och kanske någon skrattar åt valet av stilarna, men hej, det är värt att testas på! Så ni kan ju kolla in på måndag och se vilken jag börjar med, hehe! 
 
 
 
blogg - finlandssvensk - finlandssvenska bloggare - fotoblogg - hälsoblogg - inspiration - lifestyle blogg - norska modebloggare - skönhetsblogg - svenskfinland - test - träningsblogg - utmaning
5
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Har ni hört om Musta Barbaari?

För en tid sedan började jag följa Musta Barbaari på både instagram och youtube, och faktiskt så gillar jag otroligt mycket både det vad han gör, vad han står för och det han jobbar för. Han verkar så sjukt coolt och låtarna fastnar till och med på hjärnan fast de är på finska. Har någon av er hört om honom förr ? Och vad tycker ni om låtarna?
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Saker du inte visste du behövde!

Tänkte dela med mig av en rolig sida jag börjat tycka mer och mer om på senaste tiden, nämnligen fyndiq.se som är en rolig prylbutik på nätet. De har massvis med roliga saker som man på riktigt inte visste man behövde, men så har de även sådant som man kanske sökt från andra ställen men inte hittat. Priserna är billiga och så kommer det ganska snabbt när det levereras från Sverige. Tummen upp för fyndiq från min sida. 
 
Besök fyndiq.se här!
 
 
mobilfodral / mobilskal / klocka / sminkborstar / bikini / fjärrkontroll / VS bodyspray
 
fyndiq - fyndiq.se
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi