Dags att testa på något nytt!

Det är många gånger jag kollar igenom min blogg och funderar över vad jag skriver, och vem som läser det jag skriver. Jag vet att det till största del är mina vänner och familjen, och tycker det är så super roligt när jag ser att någon ny börjat läsa min blogg. Och ännu roligare är det när man får höra personligen att "åh jag läste i din blogg att.." hehe.Men när jag nu skrollar igenom så börja jag fundera över just lite orsaker till bloggandet.
 


Varför läser du min blogg? Hur hittade du hit? 
 


 
 
 
De här svaren skulle hjälpa mig så enormt, mestadels för att jag själv skulle få lite koll på hur det är bäst att skriva och vad som lockar! Men självklart kommer jag skriva sådant jag själv vill, och känner att passar mig. Men hur vet jag vad som passar och vad som är min stil då? Jo det är det jag ska ta reda på!
 

 
De här kommande veckorna tänker jag ta och prova något jag inte gjort tidigare,
nämnligen testa på olika bloggstilar för att hitta vilken som passar mig bäst! 
 
De olika stilarna jag tänker passa på att testa är:
Mode- & skönhetsblogg, träning- och &hälsoblogg, fotoblogg och lifestyleblogg.
 

 
De som kanske inte är så insatt i bloggandet kanske kan fundera "men vad är skillnaden då" och då kan jag berätta för er att jag de eckorna tänekr fokusera på då vissa ämnen, för att se lite vad som passar mig bäst och vad jag själv tycker är roligast att skriva om. Det skall inte kännas som ett måste eller som ett suck, utan roligt! Och kanske någon skrattar åt valet av stilarna, men hej, det är värt att testas på! Så ni kan ju kolla in på måndag och se vilken jag börjar med, hehe! 
 
 
 
blogg - finlandssvensk - finlandssvenska bloggare - fotoblogg - hälsoblogg - inspiration - lifestyle blogg - norska modebloggare - skönhetsblogg - svenskfinland - test - träningsblogg - utmaning
5
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi