Vet ni om att jag ser er röv?

 Näe, nu orkar jag inte gå och småskratta och sucka till andra bakom deras rygg (okej, jag menar ju inte det så elakt då som jag kanske får det att låta, läs vidare så ser ni vad jag menar). För ett par somrar sedan blev det trendigt att ha högmidje-shorts, som är höga baktill. Det kan vara super snyggt på en hel del tjejer, men det finns en gräns till hu högt det kan gå. Jag vill inte se er rumpa! tänk tillbaka, eller gå och kolla runt. Jag lovar att åtminstone hälften av alla tjejer som går med shorts på sig kommer att visa en del av sin bak, bara för att de nu prångt ska ha så små och tighta shorts. Jag tycker inte att det är okej (oavsätt hur snygg röv ni har). 
 
Här har ni några exempel:
 
 
Näe, lika bra sku dessa kunna gå med trosor eller bikini, shortsen täcker ju i princip ingenting? Och jag vill inte ens tänka på hur det ser ut ifall dessa skulle böja sig ner, hur mycket ser man då? Alltså nä! Under Jakobs dagar veckan så såg jag säkert hundratals tjejer som gick såhär, speciellt på fredag och lördag kväll. Vissa hade jag lust att säga till, för det var riktigt extremt. 
 
Mitt tips är att ha shorts som täcker rumpan, och sitter bra på dig. Om du tycker att det är jobbigt med att ha tighta shorts, så kan du satsa på den snygga trenden med färgglada, softa shorts. Tycker personligen det är snyggare med sådana än att gå med extremt tighta. Det kanske också är vad man själv föredrar. Huvudsaken man själv trivs i det man har på sig, och att man inte visar upp sin röv! Jo, man kan visa den snygga formen med tighta formade shorts, men hej jag behöver inte se den hänga utanför shortsen! TACK!
 
outfiten längst till höger har jag själv, och stor trivs i den! 
 
 

 
Har ni en annan åsikt, ni får fritt dela med er av det!
 


 
 
bilder: pinterest och pixabay, ville inte riktigt själv posera med det här!
 
23
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Jakobs dagar 2015: Att vara speaker på kvällarna

Något av det roligaste som jag upplevde med årets Jakobs dagar var absolut att vara speaker på både fredag och lördag kväll. Det var verkligen så roligt att introducera artisterna, och att få stå framför sån härlig publik och prata. Jag vet att speakern är inte den man väntar på under kvällen, men jag blev så glad när Maria berättat att hon skyndat sig till Jakobstad för att hinna se mig som speaker, iih så snällt. Så lånade faktiskt en bild från hennes blogginlägg om Satin Circus. Tack till dig som fotade mig också, hihi!
 
Fanns det någon vänlig själ som fotade mig under KAJ konserten också, hehe?
 
 
jakobs dagar - jakobsdagar - jakobstad - satin circus - speaker
6
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Jakobs dagar 2015: FIF & Energy Dancers

Så en väldigt viktig del för mig att se på är självklart när Fitness Idrottsförening och Energy Dancers uppträder. De var väldigt duktiga i år igen, och när jag kollade på när ED dansade fick jag riktigt nostalgi känslor. SKulle vara så otroligt skoj att dansa igen, så fick för mig en kväll att stå framför spegeln med musik i öronen och improvisera. Någon dag skall jag nog dansa igen! 
 
 
 


Energy Dancers - Fitness Club - Gymnastic - fitness idrottsförening - gymnastics - jakobs dagar - jakobsdagar - jakobstad - redskapsgymnastik
2
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi