Vet ni om att jag ser er röv?

 Näe, nu orkar jag inte gå och småskratta och sucka till andra bakom deras rygg (okej, jag menar ju inte det så elakt då som jag kanske får det att låta, läs vidare så ser ni vad jag menar). För ett par somrar sedan blev det trendigt att ha högmidje-shorts, som är höga baktill. Det kan vara super snyggt på en hel del tjejer, men det finns en gräns till hu högt det kan gå. Jag vill inte se er rumpa! tänk tillbaka, eller gå och kolla runt. Jag lovar att åtminstone hälften av alla tjejer som går med shorts på sig kommer att visa en del av sin bak, bara för att de nu prångt ska ha så små och tighta shorts. Jag tycker inte att det är okej (oavsätt hur snygg röv ni har). 
 
Här har ni några exempel:
 
 
Näe, lika bra sku dessa kunna gå med trosor eller bikini, shortsen täcker ju i princip ingenting? Och jag vill inte ens tänka på hur det ser ut ifall dessa skulle böja sig ner, hur mycket ser man då? Alltså nä! Under Jakobs dagar veckan så såg jag säkert hundratals tjejer som gick såhär, speciellt på fredag och lördag kväll. Vissa hade jag lust att säga till, för det var riktigt extremt. 
 
Mitt tips är att ha shorts som täcker rumpan, och sitter bra på dig. Om du tycker att det är jobbigt med att ha tighta shorts, så kan du satsa på den snygga trenden med färgglada, softa shorts. Tycker personligen det är snyggare med sådana än att gå med extremt tighta. Det kanske också är vad man själv föredrar. Huvudsaken man själv trivs i det man har på sig, och att man inte visar upp sin röv! Jo, man kan visa den snygga formen med tighta formade shorts, men hej jag behöver inte se den hänga utanför shortsen! TACK!
 
outfiten längst till höger har jag själv, och stor trivs i den! 
 
 

 
Har ni en annan åsikt, ni får fritt dela med er av det!
 


 
 
bilder: pinterest och pixabay, ville inte riktigt själv posera med det här!
 
23
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi