I'M BACK, SO BRING IT

Kan inte annat säga än att det är så skönt att vara tillbaka. Egen lägenhet, egna sakerna, fina staden Åbo och äntligen sambos med Anders igen. Den här dagen har egentligen gått åt att packa upp, städa, handla och gå lite på stan och kolla. Josefin och Solvin kom här via och kolla lite inför Kroatien resan (shit, nästa vecka far vi!!!) och senare kom även Anton här via. Kul att träffa kompisarna igen, få bara ta det lugnt och ladda upp inför veckan som kommer. 
 
Bästa är ju att ikväll börjar Paradise Hotel, ah äntligen dags för en ny och helgalen säsong, och något som säkrt kommer att diskuteras i skolan, haha! Imorgon kanske det blir lite stuiehappenings, och på onsdag börjar jobbet här igen. Får nu se vad hösten har att komma med (massor om jag redan har gissat rätt). 
 

Så skönt att få ligga och slöa i egen soffa, och dessutom med en stor kopp te.
 


 
Så blev det till och med lite fusk till mellanmål, en Ben & Jerry's har jag aldrig sagt nej till och så en stor kopp med vanilla latte samtidigt som jag gick igenom veckans schema. Så förstås gick jag ett varv via Zara för att se vad de fått in till hösten (några plagg fick jag med meh hem, hehe).
 
 

ben & jerry's - coffee - kaffe - personlig almanacka - personligalmanacka.se - zara - Åbo Turku
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi