Höstmys och tjejkväll

Även fastän hösten inte riktigt kommit hit till Åbo ännnu (bara kylan, regnet och blåsten, jaja) så var det supermysigt att ha en tjejkväll med varmt te, lite smått och gott och värmeljus. Satt en bra stund och bara prata om en massa olika grejer, planerade in lite möten och hade en skön kväll bara. Roligt att ha sånhär "regelbundna" kvällar då man får umgås tillsammans. 
 
Nu blir det lite tv titande, skolarbeten och sedan Paradise Hotel!
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Att pusha på sig själv

Kom nyligen hem från skolan, msåte säga att så mycket snurrar runt i mitt huvud nu som jag inte trodde fanns. Men en sak som jag åtminstone vill få ur vägen så är en del skolarbete. Därför har jag som kvällens mål att läsa ut mina böcker och skriva min reflektion till en av kurserna där vi ska jobba med specialgruppen. Det är väldigt utmanande för mig, och vill känna mig väl förberedd, därav bäst att verkligen sätta sig ner och fokusera. 
 
När vi i slutet på skoldagens skulle säga hur vår september månad gått, så insåg jag hur lite skolarbete jag fått gjort. Jo, jag pratar ofta om att jag gör arbete, men jag har gjort så lite i taget. Nu gäller det alltså att få saker och ting gjorda. Vill gärna ha ett par studiepoäng in innan oktober är slut! Det får bli mitt mål tills 31 Oktober.

Det får bli en effektiv kväll, med lite tjejkvälls mys som belöning!
 

 
Hur brukar ni pusha er själva? Tar gärna emot tips!
 

 
 
4
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Samarbete på gång

Som många säkert har märkt så har vi nu samarbete mellan Finlandssvenska bloggare och radio X3M. Riktigt roligt enligt mig att se lite mera blogg grejer på X3M sidan. Gulliga Jenna som skrivit artikeln, hoppas ni alla går in  och läser den (SÅKLART). Mera liknande artiklar kommer att utkomma ca en gång i månaden, där alla veckans bloggare under månaden blir intervjuade! Tycker det är super roligt, hoppas ni alla tycker det är lika kul!


KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN!
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi