Första dagen hemma och redan en bilolycka

Morgonen börjader bra åtminstone. Skönt att vakna med vovvarna breve en som sover lika sött. Via fitness på en kopp kaffe och diskutera lite om tävlingarna, sedan sku jag iväg och byta däcken inför morgondagens bilfärd. BOOM. Krock. Första reaktionen, är jag okej, andra reaktionen, hur gick det med den andre, tredje reaktionen. NEEEJ! Varför varför VARFÖR lyckas jag alltid klanta till det. Tur i oturen, ingen skadade sig och det var inte mitt fel. Mest irriterande var att det ens måste hända. Men bara att acceptera läget och fortsätta dagen. 
 
Via Shell och hälsa på, pratade med Sabine en stund så länge Tommy kollade bilen. Kan säga jag ser fram emot kvällen när man får träffa de andra brudarna. Men före det blir det projektmöte, genrep för tävlingarna imorgon, familje middag och hälsa på pappa och mummi. Mycket program idag, men underbart att vara hemma måst jag säga, kommer bli skönt med ett långt jullov sedan.
 
 
Supergod kaffe, ska så säkert skaffa en sån här!
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Halloween feelis i skolan

Kort skoldag, men hann åtminstone få en kopp kaffe och en muffins i café. De var riktigt goda, och hela cafét var lite  ställt halloween. Helt mysigt faktiskt. Efter skolan via punanaamio för att inskaffa årets kostym, som blir riktigt lyckat ska ni veta! Kommer nog att lägga upp bilder på det imorgon, men tills dess får ni vänta med att höra vad jag ska vara. Hehe! Enda ledtråden jag kan ge är: Jag och Anders matchar, och i något vi båda gillar! Så, vänta med spänning!
 
 
 
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Finlandssvenska Bloggvärlden gör det igen

 
 
 
JADÅ ni läste helt rätt. Jakobstad och Vasa bloggare kommer att få gå på en bloggarjulfest. SÅ OTROLIGT KUL! Är inte helt hundra på om jag själv kommer kunna åka hem till dess, men hoppas alltid på det bästa. Som samt kan man inte avslöja allt för mycket i förväg, så ni får helt enkelt bara vänta på mera information! Hihi!
 
 
 
 
 
 
3
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi