En vardagsvecka till

Hejsan hörni, jag pratade ju tidigare om att jag nog ska hela tiden fota lite i min vardag och sedan lägga upp bilderna som collage. Och VOILÁ (eller hur man skriver) här kommer en sammanfattning av min sista maj vecka. (Vet att de är tagna med telefonen, men kanske lyckas bättre med kameran ihelg! 


1. På kaffe med Manda vid After Eight / 2. Lite tur och otur i spel med Dani och Ellen
3. Har börjat använda mitt fina iPad fodral från Holly&White / 4. Lite vardagslyx efterrätt på lunchen

 
5. På kaffe med brudar, alltid trevligt! / 6. Tycker det är skoj att få ha egna kläder på jobbet.
7. Bråkar med arbetsdatorn, så tar min med istället (ÄppelKärlek) / 8. Inomhuspicnic med Daniela och Josse
 
 
 
 
 
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Sommar tips

Nästa veckas onsdag kväll ska ni befinna er i centrum i Jakobstad. Då kör vi igång med sommar- och terrassäsongens öppning. Under kvällen kommer det finnas program på gågatan, bl.a. musik, dans och barnunderhållning. Butikerna har öppet längre och terasserna likaså. Gör vardagen lite roligare med en härlig kväll på stan.
 
Alla dit visst!
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Because it's friday

 
 
 
Då var dagen här man väntat på. Även fast man varit ledig torsdag så känns fredag ändå lika skön. Massor att göra idag, massor som borde göras och massor med roligt att se fram emot den här helgen! Till exempel lite student- och examens fester att besöka, njuta av sällskapet med vänner och pojkvännen, sedan på söndag bär det av mot helsingfors på kusinbarnets dop! 
 
 
 
 
Men om vi börjar med den här ljuvliga fredagen. Kanske inte världens piggaste start på dagen, men kom åtminste iväg till arbetet. Blir en effektiv dag hoppas jag, fredags lunch med Anders, ärenden på stans, träning och sedan hoppas jag på att få träffa kompisarna. Tänker se till att vara så positiv som möjligt idag, kanske fånga ett leende eller två på bild? Får se får se! Hur som helst, hoppas ni andra har en bra dag.
 
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi