Nyårs flashback

Idag är det då sista dagen på 2014, året har gått så sjukt snabbt, och det är mycket som har hänt, mycket som inte hände men många förväntningar inför 2015! Tänkte passa på att blicka tillbaka till de tidigare nyårsfiranden de senaste fem åren, och få lite mera feelis inför kvällens firande!
 


Första tillbaka blicken går till 2009, då vi firade med tjejerna hemma hoss oss till att börja med. Lite skumppa, snacks och hundratusen egopix (a.k.a. selfie , men hej så hett de förr, haha). Vidare på hemmafest med flera andra, och avslutade kvällen vid torget och runt stan med säkert resten av Jakobstad!
Året därpå körde vi liknande stil (tredje året i rad om jag minns rätt?), började hemma hos vårt med skumppa, snacks och lite bilder förstås, for iväg på en rejäl tjejfest tillsammans med resten av brudarna och iväg till stan till 12 slaget. Rolig kväll, roliga brudar, roliga minnen!

Tydligen var jag missluckad som fotograf både 2011 och 2012, men minns kvällarna ändå hur bra som helst. 2011 blec det Larsmo, partaj med shacki, raketer, musik, skratt och härliga blondi bruden min Rebecka var me å skapa härliga minnen under kommande året!

Året efter blev det åter igen hemmafest för att kicka igång kvällen, så vidare för att testa på hur det var att vara i stan och på krogen ett nyår. Hade nog en super rolig kväll, kanske inte världens mest feelis att vara på same old melody men det blev testat!Så förra året insåg vi att det här med torget på12 slaget är överskattat, och att det räcker med shacki. Det blev middag vid staraby, med super god mat, trevligt sällskap och vid tolv slaget sköt vi raketet och fortsatte kvällen med kara bastu och tjej bad. 
 


Så nu är det bara att invänta kvällen, och hoppas på lika fina nyåsminnen och roliga upplevelser, kanske ett nyårslöfte eller två och ett ärligt gäng att umgås med! 
 

 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

WE DID IT

Vet ni vad? VI FIXADE LÄGENHET! Vi kommer få bo mitt i centrala Stockholm, i en stor fin tvåa! Möblerad, bra läge, trevlig hyresvärd, allt allt allt vi kunde önska och mycket mer. Nu är det då bara 17 dagar kvar till vi far, så snabbt tiden kan gå, och så som jag ser fram emot det. Kommer bli så intressant och så roligt. Vet ni vad, det blir AWESOME!
 
Nu kan jag btw återgå till mitt normala liv, utan ångest och stress över praktiken!
 
 
4
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Med gymnaster, burgare och zombies

JA rubriken kanske låter förvirrande, men har spenderat hela dagen i redskapssalen. Träningslägret har börjat och så bra som det gick idag ser jag så fram emot måndag och tisdags träningspassen! Duktiga flickor, roligt med gymnastik! Efter lägret blev det hem via i dushen, slö kolla disney film och sedan iväg med Stenmans till Friends&BRGRS. Tyckte jag absolut var en bra söndag kvälls måltid. 
 
Så avslutade jag Anders och Gustav kvällen med att spela lite COD zombies. Haha, tycker till och med att det är roligt, och märker själv att jag blir bättre på det (fastän killarna skrattar åt mig konstant). 
 
Som sagt, morgondagen blir det läger hela dagen, lika så tisdag, så lite trögt med uppdatering här emellan, men snart är det nyår, snart är det start på 2015, och OJ så mycket som kommer hända under året!
 
 (bild som mamma tog, här har vi lunch paus med flickorna!)
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi