Årsresumé 2013, del 3

September 

Vi hade just varit på stug besök med teamet, kul att börja lära känna varandra. Första projektet check, Mardi Gras utekväll, galet värre, Aura soudut som var så kul och man fick massa märken. Hösten kom till Åbo, vackert. Mera kvällar tillsammans med teamet, och tillslut fick jag lägenheten färdig! Även en snabb visit till storstaden fick jag in!

  

     
 
 
Oktober

Händelserik månad här ska ni veta. Många roliga team kvällar, ex. Lazertag, hemrundan, utflyktsdag och andra roligheter. Godess night, säkert jätte kul kväll haha. Porrsitzen som också var en minnsevärd kväll. PR tutor utbildning runtom i svensk finland, hullut päivät, middags kvällar med Anders och en liten höst foto rundtur.

     

  
 
November

Den här månaden vr absolut den där det hände mest av allt. Därav så många bilder. FSG mästerskap i Helsingfors, alla var duktiga och det var skoj att vara domare igen. Halloween förstås, många goda middags kvällar, Sailor sitz med Emma Ira och Niki, studiebesök till YLE! Besök hos kusin Malin på samma gång. Glögg rundan 2.0, sjukt roligt och absolut ett av årets höjdpunkter. Halarna kom, märkena sku sys och invigning, check! Bowlingkväll med teamet, utekväll med Anders och Anton, barnkalas under hemma besöket. Sist men inte minst en riktigt fullspäckad men rolig skolperiod. 

  
  
  
  
 
December

Och nu den här sista månaden på 2013 dårå. Ett sista projekt hann vi med, kondomkörkort. Kryssning för att fira Anders födelsedag med god buffé mat och Markoolio. När man väö kom hem så påbörjade jag min brutala träningsperiod. Har hittills tränar varje dag sedan jag kom hem. duktig tjej. Besök hos Manda och Calli i Vasa med god mat och utekväll. FiF julfest med fina program, glögg kväll tillsammans med kompisarna. Middag med shacki vid Sesam och igår även middag med Anders vid strandis. Ännu återstår den här kvällen, hoppas på en rolig och minnesvärd kväll. Kameran ska med så massor av roliga bilder utlovas imorgon.

  
     
 
ROLIGT ATT NI ORKAR, VILL OCH HAR LUST ATT FÖLJA MED MITT LIV.
NÄSTA ÅR BJUDS DET PÅ MERA ROLIGA HÄNDELSER, NYA MÅL ATT UPPFYLLA, MASSOR AV ROLIGA EVENEMANG OCH JAG VILL GÖRA 2014 TILL ETT HÄNDELSERIKT OCH MINNESVÄRT ÅR!
Tack för detta år!


 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

sista slösandet

Oh nej nu har jag gått och lovat mej själv att INTE slösa på massor av onödigheter under 2014. Endast spara till det viktiga, annars kanske jag måste fundera på ett deltids jobb före sommaren. Nå, hur som helst så sista fina investeringen till mig själv innan nya året fick bli att beställa en klocka åt mig själv! Det blev den fina Daniel Wellington som jag har vila ha i snart ett år, men inte täckas köpa till mig själv före nu. Så, gott nytt år till mig själv! 

 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Årsresumé 2013, del 2

Maj

Oj vad mycket som hände i Maj månad. FSG mästerskap med ryska gymnaster på besök. Födelsedags skoj vid fitness med tjejerna, en otroligt rolig möhippa till kusin Malin i Helsingfors, beach säsongen inleddes (besökte väl fäboda kanske hela 3 gånger i år). Sista helgerna Anders var hemma och inträdes prov samt läsning o både Helsingfors och Åbo.

  

  

Juni

Sommaren började, fick spendera ännu mera dagar i värmen med vännerna. Massor av roliga utekvällar med tjejerna. Kusin Malin och hennes Edward gifte sig, underbart bröllop. Anders hade ohi on, 347 dagar gått. Brudarna besökte villan vår (som också var mitt sita besök dit) pch vi hade en helt mysig och rolig grill kväll. Midsommaren firades på soklot as usual, skoj skoj skoj. Jumppa läger i början på Juni. Man skulle kunna tro sommaren skulle bli bra.

  

    
 
Juli

Otroligt jobbig månad.. Jobbigaste hittills måste jag säga. Men tack vare underbara vänner och härlig familj/släkt så lyckades Juli månad bli riktigt bra. Spontana ute kvällar, roliga grillkvällar, mycke vovve mys, Jakobsdagarna var väl si sådär.. Som di brukar. Power Park med Daniela, ångesten över att jag misslyckats med alla inträdes prov.. Men det löste ju sig sist och slutligen. 

     

  
 
Augusti

Ellen Karamellens föddis firades, mysiga simkvällar med vännerna, lugna sköna sommar mornar med gott morgonmål, sista tjejkvällen med ALLA brudar, saknar att vara allihopa! Flytt till Åbo och start i Novia, första dagen hacka jag mig till några stygn i fingret.. Jajja!

    
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi