Sol, men ingen värme?

Vakna upp i morse med sol i ögonen och värme. klädde på mej snabbt, städade lite mera i huset och körde iväg mot stan, dessvärre var det ju ganska svalt ute, så klädvalen var inte så bra. Men nåja, inte behöver jag springa ute om inte jag vill.

Fixade studentmössan, lyran på den och sådant, så nu är det färdigt. Och hittade studenpresent till Anders också! Hoppas han gillar den, för det finns en bra tanke bakom den, haha! Nu är det inte länge kvar, huh, nervositeten börjar smyga sej på.

ÄR på jobb vid fitness nu just, skall snart till Shell på jobb också. Ikväll blir det general repetion och mera städning eventuellt. suck

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Tre dagar kvar

Nu har man då tre dagar på dej att fixa huset, fixa serveringen, fixa planeringen och att fixa sig själv. Mycket kvar alltså. Men om jag kan säga att denhär dagen varit ganska så bra, så då kommer väl de andra dagarna att löpa på samma sätt. Hoppas jag. Men morgondagen, Ärenden på stan, fitness, arbete, general rep. i skolan, fortsätta hem fixase antar jag. Inte så speciell den dagen heller. Men vem vet.

Nu just vill jag bara att allt ska vara bra, i princip att det ska vara som förr. Jag menar, vad har ändrats? Är jag inte samma människa, eller är jag faktiskt tråkig.. ointressant? Eller är det bara en sån tidpunkt nu igen, när det känns som om jag bara är där, att jag inte är någon speciell, utan bara finns när det inte finns något annat att göra. Jag vill finna hela tiden, eller åtminstone en stor del av tiden. Är jag viktig, är jag intressant, är jag okej? Usch, bara babbel igen. Men ibland är det skönt att bara få skriva av sej, när orden inte kommer ur munnen. Kanske på grund av rädsla eller något sådant. Vet inte.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Mycket

Har jätte mycket på shemat nu just, så det är ganska jobbigt att hinna skriva här. Men nu tex känns det som en bra tid att uppdatera omvärlden att jag nog existerar, men på deltid, hah! Näe jobbar mycket (det här blir 10 dagen i sträck), och varje lediga tid går åt att stäa här hemma.. Suck. Men fint ska det bli till studentkalaset. Hinner med träningarna i alla fall!

Hemma match på torsdag då, undrar hur det kommer bli. Endera bänken, målet eller anfallet, tre möjligheter. Sku nångång vara roligt att veta på förhand. Men som förra matchen, 86 minuter i anfallet, inte illa. Men det är väl bara att kämpa vidare. 

Idag blir det att fixa lite ärenden på stan, sedan arbete 12-18 och redskapsbarnen också ikväll. Sedan fortsätter städningen, ojojoj vilka otroligt enformiga dagar det blir.. Har inte haft tid att umgås med någon, kommer väl inte ha det häller på ett tag ännu. Inte ens Anders. Suck.

Nå, om vi avslutar blogg inlägget positivt, så solen skiner och jag bönar och ber om att den vill skina lika varmt på lördag! Adios!


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi