Ännu kvar

Jodå, existerar ännu, lugn bara!

Har faktiskt int haft tid för något bloggande, men nu kör jag igång igen. Laddar upp sakta men säkert lite bilder från en del evenemang och händelser. Så håll ett öga på bloggen.

ZiiO
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Ja då var man hemma igen

Men det är verkligen inget jag jublar över nu just.

Skönt med egen säng förståss, efter en crazy helg i Åbo och lång vecka i cypern. Men alltså, varför verkar det som om problemen bara ökat när man kommit hem. Kan säga tt jag var mindre sorgsen när jag for än när jag kom hem. JOBBIGT!

Var till kirurgen då idag, och vet ni vad.. HAN HITTA INGE FEL PÅ MEJ! NEHE, SÅ MIN SMÄRTA ÄR SOM OSYNLIG??  Väntar i någon dag till, om den kommer tillbaka så ropar jag hej till smärtpoli direkt och lägger mej ner där ett tag. Mera sprutor om de så jag ska hållas bra.

Har lärt mej tre nya saker idag:
1. Jakobstads Gymnasiums elevkår är mera kreativ än tidigare (enligt mej), och vi kan ju faktist påverka JG! vi var så duktiga och ställde upp och kom på lärarmötet och hade sedan eget möte.

2. Lämna aldrig din börs liggandes på golvet, ett monster (din söta lilla hund) kan smyga iväg med den och gömma den under nå kläder!

3. Dags för fröken Jungell här att hålla käft, eller bara dra ner på sitt prat och snack och åsikter och allt. Jag måste lära mej och känna igen och uppfatta när jag ska låta bli o öppna min mun. för nu just känns det som om jag har förstört så himla mycket, inte bara för mej själv, utan för en annan också. Men det är väl sån jag är, störande kommenterande förstörande.

Nä, en natts sömn till mej, utan konstiga drömmar tack!
(Jag vill till Dominican Republic, bort från alla problem, smärta, drama, onödigheter)

BILDER FRÅN CYPERN OCH ÅBO KOMMER SNART

ZiiO
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

Resan påbörjas

NU BÄR DET AV TILL AYIA NAPA, CYPERN

började dagen med att åka till Kokkola på magnetröntgen. Det var ganska skrämmande att ligga inne i tuben, klaustrofobiskt, men nu är det ÄNTLIGEN gjort. Sedan direkt till Bennäs för att hoppa på tåget mot H:Fors. MEN det var så fullt så jag fick stå emellanåt. Hittade tillslut en jätte trevlig familj jag fick sitta med. Blev mitt resesällskap.

Nu väntar jag på familjen Stenman vid flygfältet. Har just ätit lite och räknar ner tills avgång (2h,15min)! HÖRS SENARE NÄR JAG KOMMER BEFINNA MEJ PÅ VARMARE BREDDGRADER!ZiiO
1
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi